Crónica Prebenjamín: Sporting Ciutat de Palma 2-1 Sollerense

Victoria del Sporting en el Miguel Nadal
Victoria del Sporting en el Miguel Nadal
Avui al partit disputat a Palma entre els equips Sporting At. Ciutat de Palma i el Sollerense, de la categoria prebenjami, s’ha produit una curiosa jugada, que demostra que al fútbol no tot esta perdut i que encara hi ha senyors i educadors, per els quals es més important ensenyar a jugar, disfrutar que el resultat.

En el primer quart del partit quan jugava la pilota el Sollerense, un jugador de l’Sporting ha caigut devora l’area de penal sollerica i l’àrbitre ha aturat el joc d’inmediat, de manera correcte, ja que el nin s’havia fet mal.

Quan sa pilota s’anava a posar en joc, amb una pilota a terra, tots havien quedat d’acord, que sa pilota seria per el Sollerense, que era l’equip que la tenia en el moment d’interrompre el joc l’àrbitre. Idó bé, quan l’àrbitre ha deixat caura la pilota al terra un jugador local, devant la sorpresa de tots, l’ha agafada i ha fet gol, gol totalment vàlid ja que l’àrbitre en aquestes jugades no hi pot fer res.

Inmediatament, l’entrenador del Sporting At. Ciutat de Palma, ha ordenat als seus jugadors que deixasen que el Sollerense, despres de treura de centre, jugues lliurement la pilota i marcas gol, empatant de nou el partit i aixi l’han fet. A més molt carinyosament ha explicat al seu jugador, que havia fet gol, que això no l’havia de tornar a fer. Esta clar que el nin ha fet gol per l’instint i mai per anti-deportivitat, ja que es un menut de 6 anys.

Un 10 per per aquest senyor entrenador i tots hauriem d’esser com ell. Una lliço d’un home d’esport i d’un club esportiu.

udsollerense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.