El At. Baleares publica su septimo Boletín

Boletin dedicado a Arnau Caldentey
Boletin dedicado a Arnau Caldentey

Ja tenim aquí el número 7 del butlletí de l’Àrea Social, que hem publicat amb cert retràs però que esperam que vos agradi.

En aquest número trobareu pràcticament informació de l’Atlètic Balears del darrer més i mig, i per tant, hi ha un gran volum d’informació. Com que hi ha hagut molta col·laboració i molts partits disputats durant aquestes setmanes, hem hagut de fer una selecció de fotografies, ja que pràcticament podríem publicar un butlletí només amb fotos, però tant pel tamany com per la grandaria seria inviable.

Aquest número va dedicat al jugador del primer equip Arnau Caldentey, que en els propers dies passarà pel quiròfam i que diumenge passat els seus companys li van fer un petit homenatge per donar-li sort. Des d’aquí, com no podria ser d’altra manera, esperam que tot li vagi molt bé i que aviat pugui tornar als terrenys de joc, que amb els pocs partits que hem pogut gaudir d’ell, els aficionats s’han donat compte del gran jugador que és. Esperam que la propera vegada que botis a un terreny de joc sigui amb l’Atlètic Balears a 2aB.

Ja ho sabeu si voleu contactar amb noltros, ho podeu fer: area.social.atb@gmail.com

Moltes gràcies a tothom.

BUTLLETI 7

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.