Crónica Preferente: Felanitx 3-1 Xilvar

El trio arbitral con los capitanes del partido
El trio arbitral con los capitanes del partido

C.E. FELANITX : Xim, Toñito, Carlos, Cladera, Amer, Tomeu Vidal, Alcolea (Sergio 88), Galmes, Julià (Roca 63), Ferragut (Joan 83) i Cristopher (Cañas 90).

C.E. XILVAR: Andrés, Blanco, Alomar, Coll, Martorell (Pardo 58), Segui (Llorenç 45), Jonathan (Pardo 58), Reynes (Villanueva 58), Sastre, Ferrer.

Àrbitre: Javier Fco. Pino Salas ajudat per Francisco Durbay i F. Javier Gordo. Bona actuació de la tripleta arbitral, que va amonestar per part del Felanitx a Pedro Alcolea i Roca i per part del Xilvar a Seguí, Martorell, , Sastre, Ferrer, Alomar, Llorenç Coll i va expulsar Jonathan en el minut 90.

Comentari:

Partit corresponent a la 34ª jornada de Regional Preferent, on s´enfronten C.E. Felanitx i C.E. Xilvar, dos equips amb objectius molt diferents, el Xilvar que intenta aconseguir la permanència a n´aquesta categoria i el Felanitx accedir a les places que donen accès a la lligueta d´ascens a tercera divisió. El partit va començar amb un primer avís del Xilvar, que en un xut des del costat de l’àrea donava el primer ensurt a la parròquia local.

El Felanitx fou el dominador durant tota la primera part, i s´acostava amb perill a l´àrea del Xilvar i aquest cercava el contracop, que en una indesició de la defensa local, va porer avançar-se en el marcador, però la pilota acabava a les mans de un molt segur Xim durant tot el partit. Fruit del domini local Cristopher en un xut amb l´esquerra posava l´1-0 en el marcador i posava costa amunt les aspiracions del conjut selvatgí. El Xilvar intentava sobreposar-se al cop, però 6 minuts més tard el Felanitx mitjançant Cristopher posava el 2-0 i el partit franc pel conjunt de Es Torrentó.

Amb aquest marcador s´arribava al descans. Comença la segona part amb el mateix color i un Xilvar que s´estava empreant amb molta duresa, mentres el Felanitx dominava i tenia ocasions clarísimes per sentenciar, un pal de Cristopher, un mà a mà de Julià i una altra de Ferragut, pogueren fer que el marcador fos escandalós, però qui perdona paga, i el Xilvar en una de les pogues arribades mitjançant Ferrer posava el 2-1 en el minut 78 i la por en el conjunt de Es Torrentó. El Felanitx a partid´aquí va tenir tot el control sobre el centre del camp i Cristopher novament posà la sentència en el marcador en el min 87.

El Xilvar ja amb 3-1 i el partit sentenciat es va quedar amb 1 jugador menys, per expulsió de Jonathan.Amb aquest marcador el Felanitx empata a punts amb Margalidà i Murer, i amb els seus ulls cap a una possible lligueta, i el Xilvar haurà de patir de valent per salvar la categoria.

Desde Es Torrentó per Fútbol Balear

Fotos S. Ginard


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.