Crónica Preferente: Felanitx 0-0 Genova

Empate sin goles del Felanitx en es Torrentó
Empate sin goles del Felanitx en es Torrentó

Alineaciones:

Felanitx: Xim, Cañas (Roca 75), Carlos Tomeu Badal, Cladera, Berna, Tomeu Vidal, Galmes, alcolea, Ferragut, Cristopher.

Genova: Eric (Martin 31), Fiol, López (Esteras 84), Serra, David, Durán, Pérez (Diaw 67), Bouba, Matias, Xisco FErrer, Bujan (CAbanes 76).

Arbitro: Rigo Sastre, asistido por    Toro Hidalgo y Gabriel Canaves Fontana.

Tarjetas: Amonesta a Tomeu Vidal, Tomeu Nadal i Alcolea i expulsà per vermella directa a Diaw en el min 83.

Comentario:

Partit disputat a nes Torrentó entre el C.E. Felanitx i C.D. Gènova on els locals lluiten per accedir a la lligueta d´ascens i els visitans eludir les places de descens a Primera Regional. El primer temps fou molt igualat on els locals no acabaven de tenir el control del partit, i l´equip visitant només intentava que el temps pasas, intentant que el Felanitx no s’apropàs amb perill. El segon temps el Felanitx ho intentar amb més ganes, més agresividad i va porer obrir el marcador en vàries ocasions. Una falta llançada per Alcolea va ser el primer avís, però el porter visitant Martin que substituia el titular Eric per lesió. Cristopher va tenir la més clara quan amb tot a favor per posar el 1-0, no va aconseguir golpetjar la pilota amb encert. Ferragut totsol davant Martin també va tenir la seva ocasió per inagurar el marcador, el Felanitx es desesperava i ho itentava amb més cor que cap cercant el gol a la desesperada. Aquest gol no va arribar i el Gènova que es va dedicar a perdre temps desde el primer minut de partit, s´emportava 1 punt. El Felanitx desperdicia una oportunitat d´or d´apropar-se a la lligueta d´ascens i haurà de seguir lluitant per aconseguir-ho, en canvi el Gènova amb aquest punt s´acosta a la permanencia. En definitiva partit fluix, taules en el marcador, on només un equip va cercar guanyar el partit, l´altre aconseguir el seu objectiu, el 0-0.

CAMC para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.