Crónica 1ª Reg.: Alqueria 1-0 Sta. Catalina

Alineacions:

Alqueria: Mas, Monserrat, Miquel Rigo, Botella, Bernat Roig, Moreno (m.80 Xisco Ramon), Carles (m. 89 Hernandez), Tomeu Roig, Santaella (m.68 Miguel Angel), Tortella i Bernat Ginard.

Sta. Catalina: Octavio, Munuera (m. 65 Moreno), Lara, Walter, Ruben, Colom, Lillo, Salinas, Vidal (m.65 Vizcaino), Mosquera i Lopez (m.75 Font).

Arbitre: Jonathan Fernandez ajudad per Manuel Nadal i Eduardo Martinez. Bastant be tots tres.

Targetes: Amonestaren als locals Botella, Carles i Mas y  amonestaren als visitants Vidal, Lara, Moreno, Lillo i Salinas.

Comentari:

S’Alqueria aconseguia guanyar el segon partit com ha local sortint dels lloc de descens, amb un partit en el qual patiren molt.

En el minut 4 eren els visitants que amb un contra cop posaven amb perill la porteria local però Mas feu una gran estirada i es feia amb l’esferic. Dos minuts mès tart el local Bernat Ginard treia una falta tres metres fòra l’area marcant el 1 – 0, els quince minuts de joc el verdiblanc Santaella xutave un penalt que el porter visitant Octavio parava. A partir d’aquest moment tingueren mès ocasions clares els visitans, l’ex jugador de tercera divisió Salinas molt ben marcat per Miquel Rigo posave a prova fins a tres vegades el porter local que tingue molt bona actuaciò i es lluí en totes tres ocasions. Els visitants tingueren una altre ocasiò de marcar que desbaratava de la mateix retxa de gol el local Carles, ( o com sel coneix dins el vestidor CR7). La darrera acasiò era per S’Alqueria en el minut 94, Tortella amb un contra atac ho provave però el porter Octavio es feia amb l’esfèric.