Crónica Prebenjamín: Sollerense 2-2 Andratx

El Sollerense empata con el Andratx
El Sollerense empata con el Andratx

Alineaciones:

Sollerense: Pere, Raul, Sergi, Joan, Carlos, Miki, Tomás i Dani. També han jugat Alex, Benet, Marc i Sami.

Andratx: Tirado, Jorge, Ensenyat, Bruno, David, Antonio, Toni Mas i Moreno. També ha jugat Balaguer.

Àrbitre: Rodriguez Torres «Pucela». Molt bé, sobre tot les salutacions que ha fet a tots els jugadors abans del partit.

Gols: Carlos i Tomás per el Sollerense i David i Toni Más per l’Andratx.

Comentari:

Partidas el viscut avui mati a Sóller entre el lider de la categoria, l’Andratx i el segon clasificat, el Sollerense. El partit no ha defraudat i ha demostrat el per que de la bona classificació d’ambdos equips.

El Sollerense ha sortit a per totes, a l’atac com sempre amb totes les linies molt avançades, borrant del camp per complet a l’equip andritxol i aconseguint quasi al primer minuta ja adelantarse al marcador, gol obra de Tomás.

L’equip local ha seguit atacat i encara a la primera meitat, Carlos establia el 2 a 0. El domini era total de l’equip solleric, amb un Andratx que domes podia defensar acumulant jugador al darrera, i aixo si sortia a la contra de manera molt perillosa, mitjançant Toni Mas, jugador que duia tot el perill andritxol.

El partit ha sigut durant el quaranta minuts de domnini solleric, que tancava a l’equip d’Andratx al darrera i les ocasions de gols es succeien una darrera l’altre, dues pilotes de Tomás, passaven per damunt la linea de gol adversaria, sense que ningu la pogues empenya al dedins de la porteria, un altre xut quan ja entrava era tret per un defensa de damunt la linea de gol. L’arbitre anulava un gol als sollerics per fora de joc, molt justet, molt justet, però encertadament i unes altres vegades desbaratava l’ocasio el porter de l’Andratx, Tirado que ha tengut una gran actuació.

A tot aixo, l’Andratx seguia fent el seu joc, d’esperar al darrera i sortir en contra atac i a una d’aquestes contres Toni Mas reduia distancies al marcador, fent el dos a un.

El partit a seguit igual en domini solleric i atacs constant i qualque contra més de l’Andratx que hagues pogut acabar en gol. Gol de l’empat que arribaria a la treta d’una falta que la defensa sollerica no ha defensat bé i que ha significat el gol Andritxol.

Després de l’empat el Sollerense ha tancat a l’Andratx a la seva area, avançant lineas i jugant amb un jugador més al devant. Les ocasion han caigut una darrera l’altre pel ban local però la pilota no ha volgut entrar arribant-se al final amb empat al marcador, celebrat pels nins d’Andratx com si es tractes d’una victòria.

Creim que el resultat més just hagues estat una victòria del Sollerense, però no sempre se pot guanyar i lo que si ha de quedar clar es que ambdos equips han fet un autentic partidas demostrant el perque opten a fer campions de lliga i han donat gust a tota l’afició que ha anat a veurel’s.

www.udsollerense.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.