Jaume Guixà, candidat a president del F.C.Barcelona visita Mallorca

Jaume Guixà visita Mallorca
Jaume Guixà visita Mallorca
El passat cap de setmana el pre-candidat a la presidència del F.C.Barcelona Jaume Guixà feu una visita a Mallorca a on va tenir una trobada amb socis i seguidors del club barcelonista. L´acte, del qual la Penya Barcelonista Els Tamarells fou l´amfitriona, va tenir lloc a la Casa de Cultura de Felanitx.

En el seu parlament, Guixà va exposar quin es el projecte i les idees que te si arriba a la presidencia del F.C.Barcelona. Els socis de Penya Barcelonista Els Tamarells i demés seguidors seguiren amb atenció les explicacions. La Penya Barcelonista Els Tamarells compta amb 62 socis amb dret a vot en les eleccions que es celebraran el proper dia 13 de juny.

SO para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.