V Torneig de Pasqua de Porto Cristo: Petra 0- Arta 4

Imagen del partido

Alineacions:

Petra: Ortiz, García, Amengual, J. Jaume, Sancho, Llabrés, M. Jaume, Martí, Matas, Febrer, Rebassa. També han jugat Vanrell, Pujades, Jordá i Alzamora.

Artà: Massanet, Ginard, Llull, Zafra, Coll, Galeano, Quetglas, Flaquer, Riera, Garau i Espinar. També han jugat Maria, Arto, Cursach i Barreiro.

Àrbitre: Jesús Villanueva. Correcta actuació.

Comentari:

Paritit disputat en la seva primera part, on el Petra ha tingut varies ocasions per a marcar i no ho ha aconseguit i on l’Artà ha aprofitat molt bé dos contres per anar-se’n al descans 0-2. En la segona part el domini ha sigut més de l’Artà, però sense gaires ocasions de gol, aconseguint ampliar el marcador fins al 0-4 final.

Pert tant el Petra de Toni Campayo jugarà el partit pel 3r i 4t lloc i l’Artà la Final.