Xavi Ferriol comenta los hechos desagradables después del Ferriolense – At. Baleares

Xavi Ferriol en el banquillo del Ferriolense
Xavi Ferriol en el banquillo del Ferriolense

El partit que el Ferrioler i l’Atlètic Balears disputaren diumenge a Son Malferit acabà amb uns desgraciats incidents, amb un nadó de set mesos ingressat a l’hospital de Son Llàtzer. Xavier Ferriol, tècnic del Ferrioler, vol ser el més objectiu possible amb la qüestió i considera que l’episodi s’ha magnificat. El fet és que, en acabar el partit, els jugadors del Ferrioler varen anar al seu vestidor i cantaren una cançó. Això respon a un ritual privat de la plantilla, com molts equips que fan diverses cerimònies per donar-se ànims. Alguns afionats de l’Atlètic Balears -amb bastants poques feines i ganes de veure les coses un poc tortes- pensaren que els jugadors local es reien d’ells. Aquí començà la tangana. Els aficionats balears intentaren entrar en el vestidor del Ferrioler. Dos d’ells ho aconseguiren, encara que els jugadors els acompanyaren a la porta sense cap altre problema.

La veritat és que podia haver estat un desastre en aquell moment, però, per sort, els ànims es varen calmar. Però quan els futbolistes locals sortiren del vestidor, les coses es tornaren a encendre -i és que hi ha gent amb poques feines i molt avorrida. Aquí va ser quan el bebè sortí mal parat. El nin, que era dins el cotxet, va caure en terra de manera fortuïta i el dugueren amb ferides a l’hospital de Son Llàtzer. Ahir el seu estat era bo, llevat dels cops i de l’ensurt de la mare, és clar. Un fotògraf que havia anat a cobrir el derbi també va rebre la seva ració per part dels aficionats blanc-i-blaus. Finalment, hi va haver d’intervenir la Policia, ocasió que el fotògraf aprofità per denunciar la seva agressió -i l’autor en fou detingut.

Malgrat que Xavier Ferriol consideri que les coses s’han tret de mare, hi ha molts interrogants que requereixen resposta: quins són els aficionats de l’Atlètic de Balears -malgrat que es tracti d’un grup de bandarres minoritari- per dir què han de fer els jugadors del Ferrioler a casa seva i en el seu vestidor? Com és que el club de la via de cintura no renega d’aquesta gent? Com és que encara no s’ha pronunciat la Federació al respecte? I tantes altres.

Des de l’Atlètic Balears no es va voler fer cap tipus de comentari pel fet que, quan ocorregueren els incidents, els seus dirigents ja no eren al camp. El club de la via de cintura està reunint la informació necessària i emetrà pròximament un comunicat després de fer una reunió. Tal vegada sigui massa parafernàlia per a un moment que requereix de ràpida resposta…

Diari de Balears

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.