Crónica Preferente: Felanitx 2-1 Son Ferrer

El Felanitx se impone al Son Ferrer
El Felanitx se impone al Son Ferrer

Alineacions

C.E. Felanitx: Martí, Toñito, Carlos, Tomeu Nadal, Cladera, Tomeu Vidal, Joan Obrador (Amer 51), Cristopher (D. Reus 89), Toni Nadal (Berna 75), Julià Maimó i Ferragut (Cañas 87).

Son Ferrer: Gabi, Santi, Raul, Juan, Manuel, Manuel Barceló (Gonzalez 71) , Jose (Sanchez 84), Carlos, Lopez, Romero (Gomez 63) i Gonzalez (Moya 75).

Àrbitre: Rafel Serra ajudat per Jesus Alfonso i Gaspar Bonnin, han pasat totalment desapercebuts tots tres, que es senyal de bona actuació pel conjunt arbitral.

Gols: Min 12 Julià Maimó 1-0, Min 44 Romero 1-1, Min 72 Toni Nadal 2-1

Comentari:

Horabaixa molt agradable per la práctica del fútbol a nes Torrentó. Mal partit entre el C.E. Felanitx i el Son Ferrer. El Felanitx va començar amb lleuger domini cercant la porteria del Son Ferrer, i prest en el minut 12, s´avança a nel marcador. A partir d´aqui domini total del Son Ferrer, amb un Felanitx que es llevava la pilota de damunt en la majoria d’ocasions, i només a través de contracops intentava cercar el segon gol.

El Son Ferrer duia més perill i el domini del partit i a nel minut 44 li arribar un merescut premi de l´empat. El segon temps tornar a començar en domini local que cercava endur-sen els tres punts, les ocasions anaven arribant i el Felanitx començava a retrobarse a ell mateix e intentant jugar com ell acostuma.

Així en el minut 72, Julià es presenta sol davant del porter, rebutja el porter, la pilota cau a Toni Nadal que posa el 2-1 en el marcador. A partir d´aqui més control encara del Felanitx, que cercava la sentencia i el va porer aconseguir, sobretot mitjançant Cristopher que es planta totsol davant el porter i l´envia al pal i surt a fora, aquí va porer sentenciar el Felanitx, que durant el segon temps estava sent molt superior al Son Ferrer.

Al final del partit a pesar del mal partit dels local, aconsegueix una merescuda victoria i posa la seva mirada a la zona de Play-off, a tercera divisió.

Desde Es Torrentó per a Fútbol Balear.


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.