Crónica 1ª Reg.: Juv. Buñola 3-2 Binissalem

El Buñola consigue ante su afición una victoría por la miníma
El Buñola consigue ante su afición una victoría por la miníma

Alineacions:

Juv Bunyola: Enrique; Mateu, Calero, Suàrez, Gomila; Burguera, Verdera(l), Amengual, Castell; Cabot, Verdera(ll).

També jugaren: Hidalgo, Font, Martínez, Lorenzo i Salom.

Binissalem B: Sebas; Àngel, Ripoll, Víctor, Rosselló; Fiti, Oliver; Dols, Pedrosa, Lluís T.C; Adri.

També jugaren: Joaquin i Evarist.

Gols: 1-0 min. 23 Cabot 1-1 min. 40 Dols 2-1 min. 58 Verdera (l) 2-2 min. 60 Fiti 3-2 min. 81 Cabot.

Àrbitre: David Trujillo assistit per Jaume Gelabert i Guillermo Mayol.

Amonestacions: Juv. Bunyola  Font i Hidalgo per el Binissalem B Sebas i Rosselló.

Comentari:

Un partit molt disputat i bonic pel públic, on el filial cercava una setmana més allunyar-se de la zona de perill. Així i tot els locals, sense jugar-se res, han sortit més decidits per endur-se’n els tres punts. Una cessió tan dubtosa com protestada pels jugadors visitants ha provocat el primer gol del partit, on Cabot en un xut potent a mitja altura a batut a Sebas. Això ha servit de revulsiu pels blaus. Adri avisà al Bunyola, amb un xut desviat després de dos retalls, del que vendria abans d’acabar la primera part. En el minut 40 Oliver envia una passada llarga a Pedrosa quedant-se sòl davant Enrique, que aconsegueix aturar però el rebuig arriba a Dols que marca a plaer.

La segona part començà al contrari que la primera, un Binissalem llençat, desaprofità fins a tres ocasions clares per avançar-se al marcador, però Enrique s’ha erigit com el salvador del Bunyola. I ja es diu en futbol, qui perdona paga, i ha estat Verdera (l), que en una gran jugada personal engaltà una pilota a fora de l’àrea que envià ajustada al pal, on Sebas no podia arribar. Però un minut després, la resposta del Binissalem B fòu en una altra jugada personal de Fiti, que després d’anar-se’n de 4 jugadors tomba el porter local amb un xut potent que no aconsegueix blocar, i empatant així el matx.

No contents amb empatar, el Binissalem B cercava el gol de la victòria, i primer Joaquin que llençar al cos del porter, dins l’àrea petita, després d’una gran jugada de Lluís T.C, i després Oliver xutant al travesser varen desaprofitar les ocasions visitants. I tornà a pagar. En una jugada de contraatac conduïda per Suàrez envià una passada de la mort cap a Cabot on té la sang freda per retallar a un defensa i al porter dins l’àrea petita fins que provoca un penal, que transformà ell mateix com el gol final que li dona els tres punts al Bunyola. En la darrera jugada del partit un penal no pitat a favor del Binissalem B crispà als visitants que no s’endugueren cap premi després de tot l’esforç realitzat.

IRR para FútbolBalear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.