Cronica Juv. Nacional: Manacor 2-1 Mallorca B

Manacor A: Obradror, Gomàriz (G), Di Bella, Torres, Cifre, Diaz, Carbonell, Ramis, Rossello, Vanrell, Mayol. També varen jugar: Mut (G), Santandreu, Carrión i Morey.

Mallorca B: Amer, Cifre, Izquier, Bertard, Mari, Marques, Cedric, Kevin (G), Reines, Servera, Junca. També varen jugar: Bonet, Manuel, Santiago i Marc.

Àrbitre: Flaquer Rey: correcta actuació.

Comentari:

Ahir capvespre es va poder veure un gran partit de futbol a on els dos equips vàrem voler jugar la pilota. Als primers 10 minuts el Mallorca va dur més la iniciativa del partit i fruit d’aquest domini va marca Kevil el gol al minut 13. A partir d’aquest moment el Manacor va reaccionar i va començar a dur el domini del partit i al minut 23 Gomàriz va marcar un gran gol després de treure de forma ràpida una falta. A partir d’aquest moment i fins el final de la primera part els dos equips varen voler tenir la pilota i es va veure un joc de qualitat però amb falta d’acert en la darrera passada.

En la segona meitat el Mallorca va sortir decidit a dur-se el partit i va dominar els primers minuts amb 2 ocasions de gol després de 2 bones centrades. En el minut 56 el Manacor va fer el 2-1 i a partir d’aqui el Mallorca volia anar cap al davant, però la bona pressió del Manacor no li deixava tenir ocasions de gol i el Manacor va tenir 2 per tancar en partit.