Crónica Infantil: Manacorins 4-1 Juv. Bunyola

Jugada del partido

C.D. Manacorins: Jaume, Pere, Josep, Andreu, Alex, Albert Murcia, llorenç (Albert Pasqual minut 40), Rafel, Galletero, Adrian i Antonio Fernandez.

Entrenador: Bernat Galmes.

Juv. Bunyola: Joan, Francesc, Joan, Enrique, Pablo, alex, Joan Mateu, Andreu, Oscar, Pedro i Abert.

Entrenador: Miguel A. Amengual.

Arbitre: Cristobal Carrillo.

Gols: 1-0, Alex (minut 20) 2-0, Alex(minut 40) 3-0, Alex (minut 45) 4-0 Alex (minut 50), 4-1 Albert (minut 55).

Fluix partit dels jugadors d’en Bernat on en cap moment han demostrat els seus coneixements del que han après tot i el resultat que ha obtingut.

La primera part ha estat molt lenta i en cap moment els manacorins han agafat el ritme de joc que l’entrenador els demana i el juv. bunyola durant molts de minuts de la primera part ha controlat el partit i el mig del camp tot i no tenir cap ocasió de gol.

La segona part els manacorins han sortit mes centrats i ficats al partit i en 10 minuts han fet 3 gols. Destacar la jugada del 3er gol ben elaborada a partir del mig del camp i bona finalizatció.

Al minut 55 el Juv. Bunyola ha escursat el marcador i l’equip d’en Bernat ha tengut unes quantes ocasions més per marcar. Fer menció al jugador local Alex autor dels 4 gols.