Independiente – At. Baleares: no se vendran més entrades de las que toquen

El partido frente al At. Baleares se jugará en S'antoniana Terra
El partido frente al At. Baleares se jugará en S'antoniana Terra

El partit de Tercera Divisió que diumenge a migdia s’ha de jugar en el camp de l’Antoniana (Camp Redó) se preveu de risc per la limitació de l’espai. Els dos clubs implicats i la Federació s’han reunit amb la Policia hi han decidit limitar l’accés dels aficionats a les localitats disponibles, per evitar incidents.

Una de les possibilitats era la de jugar el partit a un altre camp amb més capacitat per la previsió de molta afluència de seguidors de l’Atlètic Balears. El club de l’Independent de Camp Redó, representat pel seu president, Francisco Moranta, va manifestar que volia jugar en el seu camp del carrer General Riera de Palma, perquè canviar de terreny era interferir en la competició i això podria perjudicar no només als locals, sinò també a altres equips del Campionat de Tercera Divisió.

L’Atlètic de Balears està lluitant per liderar la classificació de Tercera Divisió, on figura actualment en segón lloc, a tres punts del primer, el Penya Deportiva.

A la reunió, que va comptar amb la participació del president de la FFIB, Miquel Bestard, se va decidir no vendre més localitats que les que corresponen al camp de l’Antoniana, que pot rondar prop de les 300. La Policia Nacional vigilarà l’exterior del camp per evitar incidents i que entri més gent de la prevista.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.