Comunicat Independent – At. Balears

Independiente - At. Baleares
Independiente - At. Baleares

Després de la reunió d’ahir dijous a la federació balear entre els representants de l’Independiente i l’At. Balears, es va acordar que el partit es disputaria finalment al camp de l’Antoniana del Camp Redó. Com que l’aforament del camp es reduït, es recomana arribar amb bastanta antelació al partit, ja que una vegada que s’hagin esgotat totes les entrades no es podrà entrar al camp.

El club adquirirà un número d’entrades per vendre entre els aficionats i penyes de l’At. Balears abans de l’inici del partit. Les persones que hagin de venir al partit, s’han de posar en contacte amb el club per RESERVAR LES ENTRADES indicant el seu nom, un telefon de contacte i el número d’entrades que volen.

Després diumenge a partir de les 11:00 defora del camp de l’ANTONIANA (Camp Redó) hi haurà personal de l’Atlètic Balears, que vos repartiran les entrades segons la reserva que hagueu fet. Es convenient no arribar més tard de les 11:30.

La gent que no vulgui fer cap reserva, s’haurà d’arriscar a comprar les entrades directament a la taquilla de l’Antoniana recordant que hi ha un número LIMITAT d’entrades que es posen a la venta, degut a l’aforament reduït del camp.

El preu de les entrades, tant a TAQUILLA com les que el club hagi adquirit amb anterioritat, tendran un preu de 10 euros.

Per RESERVAR les entrades vos podeu posar en contacte amb el club:

– Per telèfon: 971.277.553 / 627.217.833

– Per e-mail: atleticbalears@gmail.com

At. Balears

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.