«Marxa Balearica»

Cartel de la Marxa Balearica
Cartel de la Marxa Balearica

Aquest diumenge l’Àrea Social i totes les penyes de l’Atlètic Balears, han organitzat una «Marxa Balearica» per anar tots junts al camp de n’Antoniana, per veure el partit de tercera divisió entre l’Independiente i l’Atlètic Balears.

S’ha organitzat una concentració davant del bar del Parc de Sa Riera, a les 10:30. A les 11:15 sortirem tots junts en direcció al camp de futbol. A les 11:30 es té previst l’arribada al camp de futbol. I a les 12:00 començarà el partit.

Feim una invitació a tots els balearicos que vulguin venir amb les penyes a fer aquesta marxa cap al camp de l’Antoniana.

Vos esperam a tots. Fins diumenge.

Força Atlètic!!

At. Baleares

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.