Crónica Cadete: Son Ferrer 0-2 Manacor

El Son Ferrer pierde en casa con el Manacor
El Son Ferrer pierde en casa con el Manacor

SON FERRER : Mejías, Morales (Cuart, 72′), Ledwidge, Abal (Roca, 72′), Milla (Sànchez, 46′), Lopera, Martin, Soldado, Balde (Dearing, 64′), Virtudes (Endrino, 64′) i Bertola.

MANACOR : Leon, Galmés, Sastre, Escalas, Navarro, Darío, Cabrer (Estrany, 40′), Adrian (Codina, 68′), Andreu (Febrer, 40′), Manu (Lluis Juan, 79′) i Sansó.

ÀRBITRE : Gabriel Cànaves Fontana.

AMONESTACIONS : Milla (30′) i el delegat Juan C. Morales (33′) pel Son Ferrer, i Andreu (36′) i Manu (60′) pel Manacor. Totes elles per coses absurdes que qualsevol altre àrbitre hagués passat per alt.

GOLS :

0-1 (61′). Córner que llença Manu al 1er pal, Adrian intenta rematar, però és un defensor el que marca a la seva porteria.

0-2 (79′). Passada llarga de Febrer i MANU, amb el cap, s’anticipa a la sortida de Mejías.

COMENTARI:

Partit molt fluix el que es va veure dissabte horabaixa al Municipal de Son Ferrer. És un d’aquells partits on el guanyador sol dir que el millor es el resultat.

El Son Ferrer, conscient de la seva inferioritat tècnica, va plantejar un partit defensiu, acumulant jugadors a prop de la seva àrea i amb una bona predisposició al treball col.lectiu. I poc li va faltar per treure’n profit, ja que els visitants, lents i imprecisos, no trobaven la fórmula per encetar el marcador. Només dues o tres ocasions de gol es varen veure a la 1a part, molt poca cosa per un equip aspirant a les primeres posicions.

A la 2a part, el Manacor va sortir amb més empenta, el que va fer que arribassin oportunitats més sovint. Però no hi havia claretat d’idèes, i el gol no arribava. El partit es va decidir a pilota aturada. Un córner rematat per Escalas no va entrar de miracle, i poc després un altre córner va suposar el 1er gol, en una acció desafortunada d’un defensor local. El Son Ferrer va avançar línees, i el Manacor a la contra va poder sentenciar, però l’encert davant la porteria brillava per la seva absència. Codina, va tenir dues oportunitats per debutar amb un gol, però va ser Manu, a poc del final, que va sentenciar el partit.

Al final, 3 punts pel Manacor, que el situen 3er a 3 punts de l’At. Balears, pròxim visitant a Na Capellera aquest proper dissabte a les 19.15 h., en un partit del que esperam gaudeixin els aficionats.

MJM para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.