El Depor insisteix per Julio Álvarez

Julio Alvarez. Foto Oscar Quetglas
Julio Alvarez. Foto Oscar Quetglas

El club gallec està disposat a millorar qualsevol oferta que el futbolista rebi en acabar contracte amb el Mallorca, el 30 de juny

El Deportivo de la Corunya està disposat a fer un esforç econòmic per aconseguir els serveis de Julio Álvarez, migcampista del Reial Mallorca, amb vista a la temporada que ve. El diari La Voz de Galicia anunciava en l’edició d’ahir que el club que presideix Augusto César Lendoiro està molt interessat a presentar una oferta per Julio Álvarez, futbolista que acaba contracte amb el Mallorca el pròxim 30 de juny i que en aquesta campanya ja ha marcat cinc gols. «Telefona’ns abans de fitxar per un altre», titulava el rotatiu gallec, donant a entendre que el Deportivo estaria ben decidit a millorar qualsevol de les ofertes que el jugador mallorquinista pugui tenir damunt la taula una vegada acabada la Lliga.

Això sí, el club illenc, que l’estiu passat confià en Julio Álvarez quan era un jugador marginat per Hugo Sánchez a l’Almeria, té preferència a l’hora d’asseure’s per negociar-ne la renovació. Malgrat tot, la delicada situació econòmica de la Societat Anònima Esportiva balear fa que sigui molt complicat retenir un futbolista que durant aquesta temporada s’ha revalorat força. D’altra banda, el Deportivo també tindrà dificultats per moure’s pel mercat de fitxatges mentre no faci efectius els pagaments pendents al Mallorca pel traspàs d’Albert Luque al club gallec en el campionat 2002/03.

De tota manera, Julio Álvarez ja ha manifestat públicament que incorporar-se al Deportivo de la Corunya, l’equip de la seva terra, seria «un somni fet realitat». També és ver que el jugador ha reconegut que la primera oferta que estudiarà és la del Mallorca. La batalla de despatxos pel migcampista du camí de convertir-se en un dels serials de l’estiu.

DIARI DE BALEARS

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.