Crónica Preben: Sant Marçal 0-8 Sollerense

Victoria contundente del Sollerense
Victoria contundente del Sollerense

Alineacions:

Sp. Sant Marçal: Adrian, Martinez, Diego, Alex, José, Sebastian, Javier i Alvaro. També han jugat Linus i Merlin.

Sollerense: Pere, Raul, Joan, Miquel, Sergi, Tomás, Carlos i Dani. També han jugat Benet, Marc, Alejandro i Alfons.

Àrbitre: Alberto D. Delzart.

Gols: Tomás (4), Dani(2),  Sergi, Carlos, per el Sollerense

Comentari:

Partit molt fàcil per el Sollerense, que desde el primer minut ha imposat el seu ritme i amb un bon joc ha dominat totalment un voluntarios Sp. Sant Marçal.

Al final de la primera meitat el resultat era ja de cero gols a vuit i a la segona part, han sortit tos es nins que hi havia a la banqueta a jugar tots els minuts que restaven. Ses ocasions han seguit arribant encara que el joc no fos tan bo. Tot i aixo no s’han aconseguit fer més gols encara que tampoc hi hagut perill a l’area sollerica, tret d’alguns xuts de falta prop de l’area.

A la segona meitat molt bon partit de n’Alfons, que jugant de davanter ha tengut ocasions clares de gol, inclus ha vist com una pilota li era treta de damunt la linea de gol per un defensa.

La primera part, monoleg solleric amb un Tomás inconmensurable molt encertat de cara a gol i amb entrades molt bones per la dreta de Carlos que ha donat molt de joc i que ha aconseguit un autentic golas de fort xut quasi del mitg camp.

Molt bon partit de Dani a la deventera, siguent un mal son per la defensa marratxinera i fent dos gols. Bé a la mitja en Sergi i en Miquel a la defensa.

www.udsollerense.com

dkasjndka

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.