Crónica Preferente: Felanitx 2-2 Soller

El Felanitx empata con el Soller
El Felanitx empata con el Soller

ALINEACIONS

C.D. FELANITX: MARTÍ, CAÑAS, CLADERA, TOMEU NADAL, TOÑITO, ALCOLEA, AMER (CRISTOPHER 45), GALMES, TONI NADAL (CARLOS 84), JULIÀ I FERRAGUT

SOLLER C.F: PEDRO JUAN, ALBERTO, TORRES, SUNDIN, TOVAR (MARTINEZ 35), XUMET (MORAGUES 86), JAIME (VIDAL 79), PETROV, BUSSI, ALEX, MIGUEL.

GOLS: 0-1 BUSSI, de penal min 44. 1-1 JULIÀ, de falta directe min 62. 2-1 CLADERA, a la sortida de un corner min 80. 2-2 SUNDIN, de falta llunyana, despres de un rebot min 88

Àrbitre: Roberto Bonnin cifre (Fantàstic), ajudat per Francisco J. Gordo Martinez (Horrible), i Adolfo Dluarez Alvarez (Fantàstic). Va sancionar per part del Felanitx amb targeta groga a Tomeu Nadal i Alcolea, i expulsar amb vermella directe a Ferragut, per part del Soller va treure grogues a Carlos Martinez, Marc Torres, i va expulsar amb dues grogues a Sebastià Bauza Bussi, i a Alex.

Comentari:

Bona entrada a nes Torrentó per veure el partit entre el Felanitx i Soller. En les files del cojunt de Fernando Cercos, debutava un nou fitxatge, Sebastià Bauçà «Bussi», precendent de la U.D. Arenal. Va tenir un debut amb gol i expulsió.

Partit dominat per complet pel C.E. Felanitx, que va tornar disfrutar de nombroses ocasions per goletjar i al final s´ha de conformar amb un discret empat. Les ocasions anaven caiguent a la porteria de Pere Juan, que en el min 3 ja salvava el primer gol després de una bona combinació entre Toni Nadal, Ferragut i Julià, que va rematar, fent lluir al porter Solleric. Julià disfrutaria de fins a tres clares ocasions, per marcar en la primera part però no ho va aconseguir. Ferragut, també disfrutava de la seva despres de un desdoblement de Toñito per banda esquerra, que la posava molt be dins l´àrea, però la pilota sortia rascant la porteria de Pere Juan. El Soller va venir a Felanitx a empatar, la mostra més clara es les pèrdues de temps eren costants. En el minut 44, del primer temps es va trobar amb un penal a favor, molt clar, que s´encarrega de transformar Bussi amb el 0-1. Arribavem al descans amb victoria del conjunt de la Vall de Soller. El Segon temps va continuar amb la mateixa tónica, denfesanva el Sóller amb ungles i dents i el Felanitx cerca el gol, que va arribar en el minut 62, falta a favor del Felanitx, llança Julià i la pilota entra per l´esquadra de la porteria de Pere Juan. El Felanitx seguia dominant un molt pobre Sóller, i cercava el gol de la victoria, però unes vegades la defensa del Sóller, unes vegades el porter Pere Juan, i unes vegades l`Àrbitre asistent D. Francisco J. Gordo Martinez, que sens dubte fou el que més jugades del Felantix va desbaratar, mantenien l´empat al marcador. Arriba el Min 78 i el Felanitx es queda amb un jugador menys, expulsió de Ferragut. Dos minuts després del Felanitx, corner favorable del Felanitx i Cladera fica la punta del peu, posant el 2-1 a favor del C.E. Felanitx. Quedaven 10 minuts, el Felanitx tenia la pilota i jugava, cercant el tercer gol que donas la sentencia del partit, però al minut 88, falta favor del Sóller, la pilota pega a un defensor del Felanitx, i entra suposant el 2-2 al marcador. Pel final només faltaven 2 minuts, més 4 que va descontar el bon àrbitre D. Roberto Bonnin, llástima que tengues un enèmic a la banda, que a n´aquest temps de descompte se va encarregar de aturar totes les posibles arribades del Felanitx. Amb aquest 6 minuts, que gairebé la pilota no va circular, va aconseguir pitar 3 fores de joc més, tot un récord, per un trist protagonista.

DESDE ES TORRENTÓ PER FÚTBOL BALEAR

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.