Chus Tamurejo participa en un coloquio de Fútbol Femenino en Barcelona

Chus Tamurejo participa en un coloquio de Fútbol Femenino en Barcelona
Chus Tamurejo participa en un coloquio de Fútbol Femenino en Barcelona

Aprofitant que aquest cap de setmana s’està celebrant el Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques Femenines Sub-16 i Sub-18, la Federació Catalana de Futbol ha posat sobre la taula la situació actual del futbol femení per tal de millorar-la.

Amb la intenció de potenciar el futbol femení, la Federació Catalana de Futbol ha organitzat una xerrada on s’ha comptat amb la presència de:

Joan Vilà, director tècnic de la FCF.

Ignacio Quereda, seleccionador espanyol de Futbol Femení.

Jordi Carreras, membre de la Comissió de Futbol Femení de la Federació Catalana de Futbol.

Mª Jesús Tamurejo, membre de la Comissió nacional de Futbol Femení de la Federació Española en representació de la Federacio de les Illes Balears.

En representació de la Federació Catalana de Futbol, el seu Director Tècnic, Joan Vilà, ha iniciat la xerrada exposant el treball que es desenvolupa a l’àrea esportiva de la federació. Dins de totes les àrees que composen la FCF hi ha un objectiu únic i final que és el de millorar el nostre futbol. Tal i com ha assegurat Vilà, ‘aquesta millora s’aconsegueix mitjançant la formació’.

Una formació de valors que des de la Real Federación Española tenen molt en compte de cara a formar les jugadores. Ignacio Quereda, seleccionador espanyol de Futbol Femení, ha exposat la filosofia que planteja la RFEF al futbol femení, aportant criteris bàsics que tenen en compte alhora de captar jugadores per a la selecció. Sobretot, Quereda, ha volgut recalcar la importància de formar primer a les noies com a persones, i després, com a jugadores. A més a més, ha motivat a les jugadores presents durant l’acte, comunicant que la professionalització en el futbol femení arribarà.

Mª Jesús Tamujero, membre del comite de Futbol Femení de la Federació Española en representació de les Illes Balears, ha volgut afegir que la responsabilitat de les federacions és la de potenciar el futbol femení per tal de donar-lo a conèixer.

I és que tal i com ha afirmat Ignacio Quereda, ‘el futur del futbol és femení. Les federacions poden créixer a nivell de llicències amb el futbol femení’.

A més a més, també s’ha comptat amb la presència de les seleccionadores catalanes de futbol; Arantxa Alonso, de la selecció Sub-18 i Berta Carles, de la selecció Sub-16, així com de totes les jugadores convocades per al campionat.

Federación Catalana


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.