Crónica Cadete: Sallista At. 0-5 Manacor

El Manacor golea al Sallista a domicilio
El Manacor golea al Sallista a domicilio

SALLISTA AT. : Marí , Far , Carles Canyellas, Llobera , Simó (Capó, 39′) , Baltasar , Mamadou , Romero , Vanrell (Collado, 52′) , Jaume Canyellas (Llabrés, 56′) i Ramis (Rosselló, 36′) .

MANACOR : Leon (Ríos, 52′) , Galmés , Darío , Escalas (Sastre, 60′) , Navarro , Febrer (Andreu, 60′) , Adrian , Diego , Sansó (Ruiz, 60′) , Cabrer (Abel, 60′) i Manu .

ÀRBITRE : Javier Rodríguez Torres . Va expulsar a Marí (36′) i a l’entrenador Juan Francesc Martorell (38′) pel Sallista At.

GOLS : 0-1 (36′). Una passada a l’àrea de Sansó es interceptada amb la mà per un defensor. L’àrbitre assenyala penalt i ADRIAN el transforma. 0-2 (41′). Pilota en profunditat, i MANU marca amb una preciosa baselina. 0-3 (63′). Abel es desfà de dos rivals i passa a MANU, que supera el porter Rosselló al segon intent. 0-4 (73′). Una altre passada a l’espai d’Abel, es aprofitada per MANU per marcar el seu «hat-trick». 0-5 (78′). Passada defectuosa de la defensa local, DIEGO lluita la pilota i s’anticipa a la sortida de Rosselló.

COMENTARI :

Cómoda victòria del Manacor davant un Sallista At. que va fer una bona feina defensiva, però que era clarament inferior a l’equip visitant.

El Manacor va iniciar bé el partit, creant nombroses ocasions de gol, però no aconseguia concretar-les. A més tenia un rival inesperat, fins a quatre pilotes al pal als primers 20′ varen enviar Febrer i Manu. Marí també evitava, amb les seves intervencions, que el Manacor es posan per davant. A prop de la mitja hora, el Sallista At. es va començar a estirar i va fer un contraatac perillós que Ramis va enviar al costat del pal. Als 35′ l’àrbitre va assenyalar penalt per unes mans dins l’àrea i el Manacor es va avançar. Aquesta decisió va enfadar molt l’equip local, el porter Marí va insultar l’àrbitre i aquest el va expulsar.

El Manacor va marcar el segon gol a la primera jugada de la segona part, i el partit ja no va tenir més història. El Sallista At. va seguir lluitant, però amb un jugador menys tenia moltes dificultats per tenir la pilota. El Manacor va seguir creant ocasions, amb una mica més d’efectivitat que a la primera part, i el partit va acabar amb el 0-5 final.

La pròxima jornada el Sallista At. juga a Son Ferrer, un partit molt important en la lluita per la permanència. El Manacor rebrà el Cide a Na Capellera, un equip que ara es troba 2on classificat, i que ha guanyat tots els partits que ha jugat a fora.

MJMB para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.