Conferencia: Mi hijo el Campeón

Cedric
Cedric

La U.D. Sollerense ha organitzat la conferència “Mi hijo el campeón” dirigida a tots els pares, mares, entrenadors i jugadors del club. Cédric Thyus, llicenciat en Educació Física amb maestria en Futbol, entrenador i formador futbolístic per la Federació Francesa de futbol, serà el ponent de la conferència, que tindrà lloc el proper dijous, 18 de febrer, a les 19:00 hores a la sala de conferències des Convent.

Cédric que, entre altres, fou director de l’escola Real Madrid Puebla (Mèxic) i director de futbol base de Jaguares de Chiapas (Mèxic) donarà a conèixer la tasca a realitzar per un club de futbol base i el triangle esportiu que formen pares, entrenadors i jugadors.

Miquel Canet

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.