Crónica Cadetes: Manacor 0-1 Escolar

El Escolar se impone al Manacor en Na Capellera
El Escolar se impone al Manacor en Na Capellera

MANACOR : Manuel Leon , Galmés (Cabrer , 70′) , Sastre , Escalas (Diego , 67′) , Ruiz , Andreu , Darío , Adrian , Sansó (Febrer , 41′) , Abel i Manu.

ESCOLAR : Carrillo , Pérez , Mercant , Moreno , Martí , Fajardo , Salvador Leon (Cerezo , 77′) , Aso , Maya , Murillo i Connor (Deen , 72′) .

ÀRBITRE : Juan Manuel Toral López .

AMONESTACIONS : Escalas (5′) , Andreu (67′) i Manu (69′) pel Manacor , i Connor (30′) , Moreno (60′) , Martí (76′) , Pérez (79′) i Carrillo (79′) per l’Escolar.

GOL : 0-1 (56′) , pilota penjada a l’àrea per Connor , Fajardo guanya l’acció al porter , la pilota queda morta a l’interior de l’àrea i el mateix FAJARDO fussila la porteria local.

COMENTARI :

Partit molt disputat , el que es va jugar dissabte horabaixa a Na Capellera , on l’Escolar se’n va dur els 3 punts cap a Capdepera.

El partit va començar amb domini local, el Manacor intentava dur el pes del partit, però l’Escolar estava bén posicionat i no permetia ocasions clares a la seva porteria. Només un córner que Sastre no va encertar a rematar al 2on pal i alguns intens de Manu i Abel , portaren perill a l’àrea de Carrillo. En canvi l’Escolar sortia amb perill al contraatac, i s’hagués pogut avançar al marcador en varies ocasions, una de Murillo i un tir de fora de l’àrea varen ser les més perilloses. A la mitja part empat a zero.

L’inici de la 2a part va marcar el partit. El Manacor va sortir amb més empenta, i una bona jugada de Febrer va acabar amb un tir al pal de Manu, però va ser l’Escolar qui es va avançar al marcador en una jugada sense perill aparent. A partir d’aquí l’equip visitant es va defensar bé, va interrompre el joc contínuament i a més, sortía al contraatac amb perill aprofitant el desconcert de l’equip local. El Manacor va tenir ocasions, però Carrillo va estar extraordinari en el joc aèri i a més va fer una gran aturada a un tir de Manu. Al temps de descompte, una falta que va llençar Abel també va acabar al pal i el partit va acabar amb la mínima victòria gabellina.

MJM para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.