Crónica 3ª Div: At. Baleares 1-1 Peña Deportiva

El trío arbitral con los capitanes del partido
El trío arbitral con los capitanes del partido

Repartiment de punts…i canvi de líder.

AT.BALEARS (1): Linares; Pomar, Bazán, Esteban, Óscar; Ernesto, Lawal, Azcona (Arnau, m.59), Rafeal (Ibok, m.93); Edu (Giovanni, m.68), Peter.

STA. EULÀLIA (1): Eneko; Xavi (Gavilán, m.57), Youssouf, Berto, Fofi; Óscar (Raúl Gómez, m.44), Nico, Iván Torres (Vicent, m.87), Nacho; Raul Salas, Carlos López.

ÀRBITRE: Ángel Rodado. Irregular. Va anul.lar un contraatac local molt perillós per no donar la llei de la ventaja. Massa estricte, xiulà excessives faltes, quan no ho eren, i deixà passar entrades molt fortes sense amonestació.

T.GROGUES: Pau Pomar (m.58) // Nico (m.60), Raúl Gómez (m.68), Eneko (m.70), Raúl Salas (m.77).

INCIDÈNCIES: 2.000 Espectadors.. Matí assolellat. Terreny de joc en perfectes condicions. El partit fou oferit per la televisió autonómica.

GOLS: 1-0 (m. 3): Edu roba la pilota en errada defensiva vora la frontal i afussella n’Eneko. 1-1 (m. 90): Centrada des de banda esquerra de’n Nacho i remat en planxa de’n Gavilan que amb el cap fa la igualada.

COMENTARI:

Molta expectació tenia el partit en que els dos equips es jugaven el liderat. Els locals varen sortir tan enxufats que la primera ocasió va avançar-los en el marcador. N’Edu, que està en ratxa, va marcar quan la gent encara no s’havia asseguda a les graderies.

I això va canviar el guió dels dos conjunts. A partir d’aquell instant la Penya va començar a dominar, cercant constantment el cap de’n Raúl Salas, i els locals perderen mossegada i no va ésser fins el minut 21 quan n’Edu, dins l’àrea, centra perquè n’Azcona rematas de cap en una gran ocasió.

Poc a poc, però, l’Atlètic Balears va tornar a pensar més en el partit què en el resultat, i es van equilibrar les forçes.

A la segona part, lluita al mig camp, amb més i millor joc per part dels locals, que a punt varen estar de sentenciar el partit…però va aparéixer en Rodado, que aturà un contraatac local per assenyelar falta contra la Penya en una ocasió què, encara que molt lluny de n’Eneko, feia aroma de 2-0. Errada greu.

A partir de llavors la Penya es va anar estirant, abonant-se a llançar faltes cada cop més aprop de’n Linares, totes elles sense perill.

I quan ja es cantava la victoria local, una pilota penjada des de banda esquerra sobre l’àrea, amb error en la marca, va posibilitar el remat de cap de’n Gavilan que deixava gelada la afició de l’Atlètic Balears que es va reunir per veure com els homes de n’Ángel Pedraza recuperaven el liderat, cosa que finalment succeï, encara que per golaveratge.

Finalment, les sensacions foren que l’Atlètic Balears disposa de més potencial que la Penya, però aquesta te més conjunció. Vorem quí s’endú el títol, amb permís de tercers. De moment, l’Atlètic Balears és el nou líder de la categoría.

DANIEL RIERA para Fútbol Balear

Fotos Pepsila, O. Riera, Carmen Coll y Oscar Quetglas


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.