Crónica 1ª Reg.: Petra 3-1 Consell

El Petra vence al Consell
El Petra vence al Consell

Alineacions:

Petra: Monroig, Roig, Lopez(Llorens), Servera, Joan Amengual, Guillem Jaume, Toni Monroig, Ramiro(Serralta), Mestre(Amengual), Santandreu, Vanrell(Tòfol)

Consell: Rodriguez, Grau, Lopez, Durañona, Isern(Piza), Notik Adu, Garcia, Miró(Carpio), Bueno, Blas, Bauzà

Àrbitre: Campuzano, acompanyat per Abdoune i Marquez. Correcte.

Targetes grogues: Lopez i Monroig per part del Petra. Lopez, Garcia, Bauzà, Notik Adu, Durañona i Grau per part del Consell.

Targetes vermelles: Carpio per part del Consell.

Gols- 1-0 Ramiro, 2-0 Mestre, 3-0 Mestre, 3-1 Bauzà.

Crònica:

Partit disputat al municipal de na Capitana on, tant el Petra com el Consell cercaven la victòria després de venir de perdre contra el Llubí i l’Alqueria respectivament. El Petra cercava seguir a les posicions tranquil·les mentre el Consell necessitava els punts per sortir d’abaix.

El partit ha començat amb el Petra molt enxufat i amb la posició de la pilota, fruit d’això han arribat unes quantes ocasions que fàcilment haurien pogut acabar en gol. La més clara però l’ha tenguda el Consell que aprofitant un contraatac s’ha plantat davant Monroig, però Bueno ha tirat amunt.

El Petra però, no deixava de tenir la pilota i aprofitant un bon contraatac Ramiro ha marcat després d’uns quants rebots dins l’àrea. El partit es posava bé pel Petra i més després de que Mestre, que tornava a la titularitat després de tota una volta, controlés una pilota d’esquenes a la porteria i marqués amb una volea a la mitja volta. Amb aquest resultat acabava la primera part i, com reflexava el marcador, el Petra ho ha merescut més.

Començava la segona part amb el dubte de si el Consell seria capaç de ficar-se dins el partit però, sense temps de pensar-s’ho, Mestre ha fet el tercer del Petra i segon del seu compte particular, després d’una gran passada de Vanrell a l’espai.

Pareixia que el partit estava dat i beneït però el Petra s’ha relaxat i el Consell ho ha aprofitat per marcar. Gol de Bauzà després d’una passada a l’espai que ha agafat a la defensa del Petra descol·locada. Després d’aquest gol el Petra s’ha tirat enrera i ha donat la possessió del joc al Consell que ha intentat escurçar distància sense acert, el Petra ha cercat el contraatac però tampoc ha aconseguit marcar. Així s’ha acabat el partit.

Després d’aquest resultat el Petra es retroba amb la victòria després de dos partits i la salvació es cada vegada més a prop. Mentre que el Consell haurà de seguir lluitant per sortir de la zona de perill.

MSE Para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.