Crónica 3ª Div: At. Baleares 3-1 Campos

El trio arbitral con los capitanes del partido
El trio arbitral con los capitanes del partido

Tres goles de Edu, que sigue goleando y el debut esperado de Arnau, esta matinal en el Estadio Balear

AT. BALEARS (3): Mingo; Bio, Bazán (Pomar), Oscar; Ibok (Arnau), Esteban, Ernesto, Rafeal , Lawal; Nacho (Peter), Edu.

CAMPOS (1): Toni Mas; Alain, Nico, Chema, Cano; Iniesta (Amengual), Dani Polvorosa, Jaume Mut (Andreu), Adrià; Toni Roig (Colau), Jaume Vidal.

ÀRBITRE: Sr. Rodriguez Quinteros. Correcte. En un partit sense complicacions, la única jugada important va ésser la senyalització d’un clar penalti sobre Peter.

Targetes Grogues: Rafeal (32), Esteban (45), Ernesto (81)/ Alain (65), Andreu (82)

INCIDÈNCIES: 800 espectadors a l’Estadi; matí fred i terreny de joc en bones condicions.

COMENTARI:

Primera part de excessiu tanteig entre dos conjunts amb objectius diferents. Si bé el Campos va sortir ben posicionat, ja en el minut 9 Nacho Azcona va gaudir d’una ocasió immillorable que va sortir fora per poc. També una contra de’n Rafeal als 14’ va acabar amb llançament creuat vora el pal. Aquestes ocasions eren, però, aïllades, i no pas fruit d’un domini avessegador. I així arribà el primer gol. Retall d’Óscar a la frontal, xut amb cama dreta, no bloca Toni Mas i Edu, tot sol, marca a plaer.

El partit no va variar, però en una contra rapidíssima, amb centrada des de banda esquerra D.Polvorosa remata de cap a plaer a la frontal de l’àrea petita fent l’empat. Així es va arribar al descans.

En la segona, la supresió d’un defensa, el reforç al mig camp, el debut de n’Arnau (quina bona pinta té aquest jugador!), l’olfacte de n’Edu i la manca de fe del Campos en la victoria varen desequilibrar l’encontre.

Corria el minut 65 quan es produeix un clar penalti sobre en Peter, que va bastar per diluir el somni visitant, i desequilibrar el partit als punts.

Era el final de la aventura del Campos, i el preludi del tercer, també de n’Edu, en un matí espectacular per a ell, que en una contra blanc-i-blava, i amb molta sang freda forada per tercera vegada la xarxa visitant.

En resum, partit pràctic dels locals que, amb l’encert de n’Edu varen tenir suficient per fer-se en tres punts d’or, a l’espera del que faci la Penya, pròxim rival dels locals que, se suposa, decidirá mig títol. Però això será una altra historia, d’aquí set dies, a l’Estadi Balear.

DANIEL RIERA. para Fútbol Balear

Fotos T. Moya, O. Quetglas y Carmen Coll


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.