Crónica Prebenjamín: Esporles 4-0 Sollerense

El Sollerense pierde con el Esporles
El Sollerense pierde con el Esporles

Alineacions:

Esporles: Pere, Jon, Josep, Aaron, Miquel, Rius, Xavier i Jaume.

També han jugat Llorenç, Lluc i Cano.

Sollerense: Peñas, Raül, Joan, Sergi, Carlos, Tomás, Dani i Manrique.

També han jugat Toni, Marc, Benet i Alex.

Àrbitre: Bustamante.

Gols: Aaron (2), Jaume i Lluc.

Comentari:

Bon partit de l’Esporles que ha jugat i mogut molt bé la pilota dominant al Sollerense, que domés sortia a la contra i no era capaç d’enllaçar jugades.

La primera part ha acabat amb el resultat inicial i si bé el domini i el bon joc l’han posat l’equipo local, els de Sóller mitjançant Tomás tenien l’ocasió més clara però Pere aturava molt ben col.locat.

A la segona meitat, l’àrbitre ha assenyalat un penal molt rigoros en contra del Sollerense i l’Esporles s’ha adelantat amb l’un a zero.

A partir d’aquest moment el Sollerense ha desaparegut del camp i l’Esporles ha fet joc i jugades per ser merescut guanyador.

Ja a la quarta meitat l’àrbitre ha assenyalat un altre penalty, aquesta vegada a favor del Sollerense, també molt rigoros. Els de Sóller per segona setmana consecutiva no han pogut marcar, aquest cop ni de penalty, ja que Pere, molt bé tot el partit ha aturat la pena maxima.

Devallada en el joc solleric que s’ha traduït amb dues derrotes consecutives que fan que l’equip perdi el segon lloc i que ademés doni una molt mala imatge a la que no ens tenia acostumats.

WWW.UDSOLLERENSE.COM

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.