Crónica Cadete 2ª Reg: Petra 2-0 Cardassar

El colegiado con los capitanes del partido
El colegiado con los capitanes del partido
Alineacions:

U.E.Petra: Salas, Pou, Jordà, Gil, Estelrich, Català. Bauzà, Sansó, Gómez, Font, Alzamora

També jugaren: Duran, Duro, Company, Más, Frau

Cardassar: Nebot, Scheber, Miquel, Llull, Femenias, Sancho, Santandreu, Cabrera, Mas, Medina, Soler.

També jugaren: Gomila, Grimalt, De Bruyn, Reoli, Sastre

Gols: (1-0). Min.23. Alzamora. (2-0). Min.60.- Gómez

Àrbitre: Carlos Domínguez Jerez . Bastant discret amb algunes errades. Ha tret algunes targetes innecessàries mentre que n’ha deixat passar algunes que ho eren.

Targetes: Grogues per Màs, Estelrich i Bauzà del Petra i Femenias i Màs pel Cardassar.

Comentari.

Partit entretingut i amb bastant de públic entre dos equips igualats en la classificació. El Cardassar venia d’encadenar 4 victòries consecutives mentre que el Petra havia sumat només un punt en els darrers tres partits i havia demostrat molt poc del que pot donar tant a nivell de joc com d’actitud dels seus jugadors. Els locals han estrenat nou entrenador i s’ha de dir que avui han mostrat una imatge positiva millorant considerablement respecte als darrers partits.

El Petra ha sortit molt concentrat en el joc i amb moments de bon futbol. Els visitants també han arribat alguna vegada a porta i han aconseguit lligar algunes jugades interessants. Al minut 20 s’han avançat els locals en una bona jugada de Sansó que ha acabat Alzamora. El Petra ha controlat bé el partit i en general s’ha mostrat superior al seu rival que, així i tot, hagués pogut obtenir algun gol en ocasions aïllades dels seus davanters.

La segona part ha seguit una tònica similar. El Petra ha controlat el joc mentre que el Cardassar ha creat alguna ocasió. Al minut 60, Gòmez ha aprofitat una pilota que no ha pogut blocar el porter visitant després d’un llançament des de fora de l’àrea i ha posat el definitiu 2- 0. Als darrers minuts els visitants han fallat un penal molt dubtós però sense gaires oportunitats més per modificar el marcador.

Destacar per part dels locals el gran partit de Sansó, molt actiu en tot moment i el canvi de mentalitat de tot l’equip que seria desitjable mantenir. Els visitants també han demostrat que poden tenir opcions d’estar a la part alta de la classificació encara que avui s’han trobat amb un rival superior.

JS. para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.