Crónica Preferente: Felanitx 2-1 Calvia

El Felanitx vence al Calvia
El Felanitx vence al Calvia

ALINEACIONS

C.E. FELANITX: MARTÍ, TOÑITO, CARLOS, TOMEU NADAL, CLADERA, TOMEU VIDAL, ALCOLEA, TONI NADAL (AMER 91), JULIÀ, GALMES (CRISTOPHER 83) I FERRAGUT (CAÑAS 92)

C.D. CALVIÀ: MAYANS, GABY, LLUIS, FEDE, JORDI, FUJI, TONI LOPEZ (ESCOBAR 67), ALBERTO ( JUANITO 75), RIKY, FELIX (DARDER 85), GUSTAVO.

GOLS: MIN 6, 1-0 FERRAGUT, MIN 32, 1-1 FEDE, MIN 90, 2-1 CRISTOPHER

Àrbitre: Juan Dominguez Mayol, ajudat per Jesus Alfonso Bessini, i Joan Prats Marti, bona actuació.

Comentari:

Bon partit el viscut avui horabaixa a nes Torrentó, partit amb molta intensitat, i molt de ritme. Rapidament s´avançaren els locals mitjançat Ferragut, treta de banda de Alcolea amb llarg, i Ferragut remata de dintre l´àrea petita. A partir d´aquí, el partit era de domini alternatiu, on el Felanitx ho seguia provant però també el Calvia posava preu a la porteria defensada per Martí. Així en el minut 32, falta llançada a favor del Calvià, la pentina en primera instància Toni Lopez y Fede totsol lliure de marca posa les taules al marcador. Tres minuts després el Calvià torna a tenir una ocasió, pilota penjada al segon pal, remata Felix, però atura molt bé Martí. Arribam al descans amb empat a 1.

Começa el segon temps amb fort domini del Felanitx, que disposava de vàries internades per banda, duguent perill a la porteria defensada per Mayans. El Calvià defensava amb ordre i cercava les contres, on el seu millor home, el dorsal nº 10 Felix era el que protagonitzava totes les envestides del conjunt visitant. La més clara del Calvià fou de Riky, quan remata una passada de la mort als ninguls. El Felanitx arriscava i cercava el gol, gran internada de Toni Nadal, pasada al mig, la pilota es passetge a pocs centimentres de la linea de gol, però ningú encerta en posar el 2-1. Aquest gol si arriba en el minut 90, xut potent de Toñito, espectacular aturada de Mayans y Cristopher, molt atent a boca de gol dona els tres punts al Felanitx, davant el deliri de la parròquia local. Victoria molt important del Felanitx, que escalara varies posicions a la clasificació, després d´aquest sofrit i treballat partit.

CB  para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.