Crónica Prebenjamín: Llosetense 11-3 Alaró

Jugada del partido
Jugada del partido

Alineaciones:

Llosetense: LLorenç, Jaume,Albert, Jose, Martorell, Toni, Lluis, Llabres, Joan, Sebastià, Pla, Matthew.

Alaró: Jaume, Roger, Luca, Josep, Roman, Joel, Biel, Damià.

Arbitre:Jorge Martinez Banús.

Gols Llosetí: Albert 4, Jose 3, Sebastià 2 Martorell 1. Alaró: Roger 1, Roman 1 Damiá 1, Josep 1pp

Comentari:

Partit molt poc disputat ja que els Llosetins han sortit molt envalats i en els 10 primers minuts ja havien marcat 4 gols dels 11 finals. en el 2ª temps els Alaroners despres de marcar un gol han agafat força però només han pogut arribar a 3 gols.

En aquest partit s’ha demostrat la bona compenetració entre els jugadors i prova dáquest fet es la repartició dels gols entre els diversos jugadors del equip. Ara als llosetins els toca descansar dues jornades ja que hem arribat al final de la primera volta, esperem no perdin la força que han demostrat durant aquestes setmanes i arranquin la tornada igual com han acabat.

Pep Borrás.

Fotos: Maria M.


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.