Sóller: Mario, Alberto, Miki, Marc Torres, Tito, Xumet, Victor, Sampol, Marc Tovar, Carlos Martinez (Xisco) i Valca.

Calviá: Yosu, Van Dyck, Joan Francesc (J.Sanz), Jordi (Caliz), Fede, Alberto (Lluis), Jaime, Fugi (Darder), Ricky, Félix i Joan.

Árbitre: Tirado Montilla, assistit a les bandes per Fernandez Fernandez i Rico Moreno. Ha amonestat a Marc Torres, Tito i Marc Tovar per part del Sóller i a Van Dyck, Joan Francesc, Ricky, Joan i Caliz per part del Calviá.

Ha expulsat a Tito del Sóller amb vermella directe i al delegat de camp, el sr. Ripoll. També ha expulsat per doble amonestació els jugadors del Calviá Félix i Fede.

Gols: 1-0, al minut 3, Victor d’uns trenta metres. 2-0, al minut 9, Marc Tovar. 2-1, al minut 77, Caliz de tir lliure directe.

Comentaris:

Molt prest s’han posat les coses de cara per el conjunt local, ja que en el primer xut a porteria, Victor, d’uns trenta metres ha aconseguit el primer gol del partit, de fort xut per damunt del porter i amb la col.laboració d’aquest, que no ha estat gens afortunat, ja que podia fer molt més en aquest xut llunya.

A la segona arribada, segon gol, obra del pichichi solleric, Marc Tovar, xut desde dintre de l’area, fort, ras i col.locat al pal.

Després a nedar i guardar la roba, molt de centro-campisme i poques ocasions de gol més.

El Sóller ha especulat massa amb el resultat i faltant uns quinze minuts s’ha trobat amb un gol, de tir lliure directe, en contra que ha fet que ves com el resultat perillava.

Al final l’equip calvianer ha acabat jugant amb vuit jugadors per l’expulsió de dos d’ells i la lesió d’un altre quan ja s’havien efectuat tots els canvis, aixi i tot ha seguit atacant i fent que el públic local demanes l’hora a l’arbitre del partit.