II torneig «El cap hi va, però les cames no»

1er classificat, "Al loro que no estamos tan mal"
1er classificat, "Al loro que no estamos tan mal"

“AL LORO, QUE NO ESTAMOS TAN MAL” S´IMPOSA A “LOS PRIMOS DE INIESTA” EN LA FINAL DEL II TORNEIG “EL CAP HI VA, PERÒ LES CAMES NO”

Amb la participació d´un centenar de socis va tenir lloc el dissabte passat en el camp Es Torrentó de Felanitx la segona edició del Torneig de futbol-7 “El cap hi va, però les cames no” organitzat per la Penya Barcelonista Els Tamarells. Hi podien participar qualsevol de la penya, sense condició ni d´edat, ni de gènere, ni de cap altre tipus. Es varen inscriure sis equips que es repartiren en dos grups en una primera fase, llavors els dos tercers de cada grup lluitaren pel cinquè lloc, en el que “6 de 6” es va imposar a “Quin Xorreo”, els dos segons de cada grup competiren pel tercer lloc del torneig i el “Pep Team” va guanyar a “Los putos gusiluzes”, mentre en la gran final es va imposar l´equip “Al loro, que no estamos tan mal” al de “Los primos de Iniesta”, equip en el qual precisament hi formava part un cosí del jugador del F.C. Barcelona Andrés Iniesta.

Acabat el torneig, jugadors i seguidors de tots els equips es reuniren el local de Ramaders Agrupats per a celebrar amb un sopar els èxits aconseguits aquest any 2009, a on tots els jugadors reberen un record (obsequi del Diari Sport) de la seva participació i en el que es va projectar un DVD amb música i fotografies a on es reflecteixen les més de 70 activitats que la P.B. Els Tamarells ha realitzat durant el 2009.

LOTERIA DE REIS

Fins aquest diumenge hi ha de temps per a retirar les participacions de Loteria de Reis que hem llençat amb el número 65.795. Les podeu trobar a diferents comerços de la comarca. Molta sort a tots en el sorteig i que tingueu un bon inici d´any 2010.

La Junta Directiva


Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.