Crónica Prebenjamín: Sollerense 1-0 SP Ciutat de Palma

Jugada del partido
Jugada del partido

Alineacions:

Sollerense: Alex, Raül, Joan, Sergi, Tomás, Dani, Carlos i Benet. També han jugat Pere, Miquel, Alfons i Marc.

Sp.At.Ciutat de Palma: Mario, David, Jairo, Marti, Jonathan, Robert, José i Guillermo. També han jugat Iker, Roberto, Julian i Frago.

Àrbitre: Alejandro Moya. Molt bona actuació.

Gols: 1-0, Dani Vidal a passada de Tomás Bravo.

Comentari:

Autèntic partidas el viscut avui matí al Camp de’n Maiol de Sóller, en un día on les inclemencies metereologiques juntament amb el joc dels menuts han estat protagonistes de la jornada.

Día d’aigüa, fred i neu a Sóller. Una horeta abans del partit, quan començaven a arribar els jugadors al camp i degut a la pluja i a l’estat que presentaba la gespa sollerica, parcialment inundada, es pensava que el partit quedaria aplaçat. Però la pluja ha afluixat i la gespa s’ha eixugat parcialment fent que a les 9 i mitja els protagonistes del partit sortisin a disputar un dels partits de la jornada, entre un Sollerense, segon classificat i imbatut a Sóller i un molt bó Sporting At. Ciutat de Palma, quart a la taula classificatoria.

Els sollerics se’n volien anar de vacances nadalenques imbatuts a casa i amb regust a victòria i l’han aconseguit, fruit d’un gran partit, on s’ha jugat molt bé en equip passant-se sa pilota en tot moment, correguent i lluitant molt.

S’ha donat poques opcions a l’equip visitant, pressionant-lo molt ja de sortida i quan es tenia sa pilota s’ha atacat amb contundència i domés la mala sort, la gran actuació de Mario,el porter visitant i algún pal han evitat una victòria més abultada.

Partidas de tot l’equip, dirigit per Carlos, que avui ha jugat molt en equip donant joc als companys, en Tomás ha entrat molt bé per banda esquerra i una de les seves centrades ha estat rematada per Dani, molt atent, que conseguia marcar per segon partit consecutiu.

La defensa ha estat molt segura i ha fet que l’equip de Palma, no hagui gaudit d’ocasions per batre a Alex o a Pere, ja que no han fet ni un sol xut sobre la porteria sollerica.

Partit, molt disputat, de qualitat i a on els nins han demostrar esser uns grans lluitadors i valents, lluitant contra l’adversari i contra la pluja, l’aigüa del camp, la neu i el fred. Un 10 per tots i un 10 per a les dues aficions, que a la graderia i en gran nombre han rivalitzat per veura qui animava més i millor als dos equips sempre dins una esportivitat lloable.

MOLTS D’ANYS I BONES FESTES. UD SOLLERENSE.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.