Crónica Alevín: Sollerense 0-0 At. Son Ferriol

El Sollerense empata con el At. Son Ferriol
El Sollerense empata con el At. Son Ferriol

Sollerense: Ramon, Damià, Frau, Ensenyat, Martín, Lluc, Pons, Sergi, Andrés, Jaume i Yeste. Banqueta : Pérez, Salva, Frontera i Tomás. Entrenador : Jesús Brugos

At.Son Ferriol: Martorell, Antonio, Comas, Tomás, Ulises, Gómez, Chacartegui, Rueda, Sergio, Navalon i Exposito. Banqueta: Vaquer, Oscar, Cristian, Aina, Fuxa. Entrenador: Tato

Arbitre: Benavent Rodriguez (bona actuació)

Gran i emocionant partit disputat entre el lider invicte de la categoría i el Sollerense. El Ferrioler demostrà el perque es troba imbatut a la taula classificatoria i el Sollerense demostrà esser un rival molt dur de guanyar i amb un esperit de sacrifici molt gros.

El domini del partit va esser per el Ferrioler pero entre la defensa sollerica i el porter Ramon desbarataren una i altra vegada les jugades d’atac, a la primera part va haver bones jugades i tal vegada la més sorprenent va esser una que es semblà molt al segon gol d’en Cristiano Ronaldo dins Marsella, balón llarg a on surt el porter solleric i també corren cap a ell el davanter ferrioler i el defensa solleric, tots tres es travelen a fora de l’àrea i el davanter del Ferrioler dispara a porta buida però el seu tir surt fregant el pal. A 2 minuts de l’acabament de la primera part un bon tir d’un centrocampiste del Ferrioler es aturat per en Ramon amb les cames.

La segona part es va igualar una mica, tot i que el domini era visitant els sollerics començaren a intentar sortir amb perillosos contraatacs, així al minut 4 en Sergi agafa una pilota al camp solleric i amb una conducció llarga i sense oposició la seva passada cap a n’Andrés resulta una mica llarga i arriba el porter Martorell. Al minut 19 una bona jugada del Ferrioler acaba en centre desde banda esquerra i rematada per en Chacartegui dins l’àrea pero el porter Salva la desvia a corner.

Al minut 23 una de les claus del partit en Sergi treu una falta magistralment i n’Oscar (porter suplent) fa una espléndida aturada quan ja es cantava el gol, 3 minuts més tard li toca al Ferrioler tirar una falta desde la frontal i el tir acaba al traveser de la porteria sollerica. D’aquí al final, nirvis, emoció i ocasions, sobretot ja passant del temps quan els aficionats visitants cantaren gol a una pilota que sortí llepant el travaser.

En resum partit que fa afició, amb un resultat que hagués pogut esser cualsevol, però tal vegada si que el Ferrioler es va mereixer un poquet més que el Sollerense, tot i aixó enhorabona als 2 equips per el partit oferit a Camp d’en Maiol. Destacar les bones maneres de les dues aficions, dels jugadors i dels cos tecnics dels 2 equips.

Per acabar a partir d’ara la nostra cronica sempre acabarà amb un “VOLEM JUSTICIA-FFIB CULPABLE”, així fins que la FFIB reconegui la seva culpa amb el partit impugnat per l’Alcudia i la perdua dels 3 punts per els sollerics.

Cas Catleret para fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.