Crónica Preferente: Felanitx 3-2 Cardassar

El Felanitx se impone al Cardassar
El Felanitx se impone al Cardassar

Alineacions

C.E. Felanitx: Xim, Cañas, Toñito, Cladera, Tomeu Nadal, Tomeu Galmes, Alcolea, Tomeu Vidal, Pedro Amer (Roca 60), Ferragut (David Reus 90), Cristopher (Joan Obrador 88).

C.D. Cardessar: Pol, Pont, Miquel, Josep Jaume, Jonhy, Marc Gil (Gil 60), Rigo (Idevik 75), Mesquida ( Simo 45), Llinas (Tolo Capo 80), Galmes, Marcelo.

Àrbitre: Oscar Albiol ajudat per David Trujillo i Campuzano, bona actuació, amonesta, a Tomeu Vidal, Ferragut, Tomeu Nadal, Alcolea, Toñito, Roca, per part del Felanitx, i Llinas i Josep Jaume per part del Cardessar.

Gols: Min 20, 1-0 Cristopher, Min 22, 1-1 Marcelo, Min 73 2-1 Tomeu Vidal, Min 85 2-2 Jhony, Min 88 3-2 Roca.

Comentari:

Horabaixa ennigulat a nes Torrentó, on Felanitx i Cardessar disputaven el partit corresponent a la 16ª jornada del campionat de lliga de Regional preferent. Moltes cares conegudes per la parroquia felanitxera a les files del Cardessar, Rigo, Tolo Capó, Marcelo, Miquel, vestiren de blanc en èpoques anteriors.

El partit començar amb domini clar i abrumador per part del Cardessar, on el Felanitx tenia prou amb defensarse. El Felanitx en el seu primer contraactac, una fantastica combinació entre Tomeu Vidal, Toñito, Ferragut i definició de Cristopher, posava l´1-0 a nel marcador. Poc durava l´alegria a nes Torrentó, ja que dos minuts després Marcelo de cap posava les taules a nel marcador, a pasada de Rigo. El domini del Cardessar va continuar, ja no tant aclaparador,però si que clar, i en un corner, estan apunt de marcar l´1-2 però la pilota surt desviada per poc. S´arribava en el descans, amb empat a 1, tal vegada el Cardessar mereixia un poc més.

El segon temps comença de distinta manera, i era el Felanitx qui controlava el partit, i disposava de les ocasions més clares, Ferragut es planta amb un mà a mà amb el porter però la pilota surt fora per poc. Minuts més tard falta favorable al Felanitx, i Ferragut posa el 2.1 a nel marcador, però l´arbitre l´anul.la a instancies del ajudant. Continuava el domini del Felanitx i Roca es planta davant Pol, però aquest atura quan es cantava el gol, una altre ocasió per part de Cristopher molt clara i al contracop també la té el Cardessar, mitjançant Galmes, pero atura molt bé Xim. Arriba el minut 73, penal favorable al Felanitx, llança Tomeu Vidal i posa el 2-1 pel Felanitx. A partir d´aquí va tornar a pasar a dominar el Cardessar, el Felanitx es defensava amb ungles i dents, però una arribada per banda esquerra del Cardessar, passada enmig i Jonhy afusella posant les taules en el marcador.

Era el minut 85, i les taules pareixien una realitat. El Felanitx va tornar a reaccionar amb forta empenta, no es conformava amb l´empat, pilota llarga per Ferragut, pero talla Idevik enviant a corner. Treu el corner Tomeu Vidal en curt per Roca, que engalta un fort xut que pasa per l´escaire de la porteria de Pol, que a pesar de sa seva gran estirada no pot fer res per evitar el gol de la victoria del Felanitx. Oscar Albiol va allargar fins al 95, però durant aquets 7 minuts no va passar res destacable. Un partit molt igualat, que un golaç de Roca, dona els tres punts al conjunt de Es Torrentó, que es situa a l´onzena plaça, a una zona molt tranquila.

DESDE ES TORRENTÓ PER FÚTBOL BALEAR.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.