Crónica Benjamín F8: Llubi 6-5 Pla de Na Tesa At.

ALINEACIONS:

LLUBI: Tià Perello, Jordi, Guillem, Nadal, Juan, Tià Duran, Biel, Feliu, Tomas i Jaume

PLA DE NA TESA: Javier, Sergi, Miquel, Mateu, Joan, Antoni, Rafael, Xisco, Marc i Adrian.

ARBITRE: Toni Prats Marti.

GOLS: Per el Llubi: 2 en Jaume, 2 en Biel 1 en Tià Duran i 1 en Joan. Per el Pla : 2 Adrian, 1 en Sergi, 1 en Mateu i 1 en Rafael.

COMENTARI:

El Llubi guanya el seu primer partit, amb un resultat ajustat.

El partit ha estat molt disputat en els primers minuts el Pla ha llançat 4 corners seguits sense fer gol, i a la primera aproximacio del equip local aconsegueixel primer gol, despres de diverses alternatives al marcador s’ha arribat al descans amb empat a dos. El tercer quart el Llubi agafa ventatge al marcador arribant-se el final 4-2, i arriba el darrer quart on els gols feren acte de presencia ja que n’han fet fins a 5 en fi espectacle de gols al municipal llubiner.