EL SANTANYÍ HA MERESCUT MÉS

ALINEACIONS:

Santanyí: Alcover, Raúl (Yahir, min. 84), O. Torres, Pomar (Nevado, min. 40), Garí, Picó, Manresa, Nando, Nico, Rueda, Bordoy (Donato, min. 83).

Llosetense: Ricardo, Andreu, José Luis, Lluís Simó, Josete, Ramiro, Batle, Toni Coll (Jaume Coll, min.88), José Carlos, Juanmi (Toni Capó, min. 75), Crespí (Gual, min. 65).

GOLS: 0 – 1 Min. 48: Lluís Simó. 1 – 1 Min. 50: Nevado. 1 – 2 Min. 64: Lluís Simó.

ÀRBITRE: Raúl Martín García, ajudat per Andreu Aguiló i Nazareth Carrasco. Malament. Ha perdonat la segona tarja groga a dos jugadors del Llosetense.

Targetes: Grogues a Picó, Raul i Oscar Torres pel Santanyi i a José Luis, Josete i Toni Coll per Llosetense

COMENTARI:

Primera part de domini de l’equip visitant que malgrat no tenir moltes ocasions clares de gol ha estat en tot moment molt ben col·locat dins el camp i ha mostrat bon futbol. En un llençament de falta la pilota s’ha estavellat al pal. El Santanyí ha gaudit també d’una ocasió clara de gol que tampoc ha pogut materialitzar. A la segona part el Santanyí ha sortit molt més centrat i ha fet una molt bona segona part. Però tot i així, al minut 48 es veia sorprès pel gol de Lluís Simó.

El Santanyí ha reaccionat ràpidament i només dos minuts més tard, en una centrada per l’esquerra d’Oscar Torres, Nevado de cap enviava la pilota al fons de la xarxa. A partir d’aquí el Santanyí s’acostava amb perill a l’àrea contrària, però en una contra, de nou en Lluís Simó ha pujat el segon gol del Llosetense al marcador. Als darrers minuts el Santanyí ho ha donat tot cercant el gol: Garí de cap ha enviat una pilota al pal, un fort xut de Nando ha sortit també fregant el pal, un altre cop de cap d’en Nevado que la defensa ha pogut treure de sota al pal i així s’han anat succeint tot un seguit de jugades amb molt de perill en les quals la sort ha acompanyat l’equip visitant.

Un empat hauria estat el resultat més just d’aquest partit ja que hi ha hagut una part per cada un dels equips que el disputaven.