El Port de Sóller inscriu un equip aleví que serà gestionat pel futbol base

Alevin Port de Soller
Alevin Port de Soller

La U.D. Sollerense ha retirat l’equip que tenia inscrit a la categoria d’alevins de tercera regional i gestionarà l’equip inscrit pel Port de Sóller a la mateixa categoria. Problemes burocràtics apareguts durant aquesta setmana han provocat que es prengui aquesta decisió. Serà la primera vegada que el conjunt del port compti amb un equip aleví i tant la plantilla com el cos tècnic seran els mateixos que han participat amb l’U.D. Sollerense a la Copa Federació. Des del club es vol agrair públicament al president i la junta directiva del Port de Sóller totes les facilitats donades perquè la U.D. Sollerense pugui gestionar l’equip.

D’altre banda, el sorteig del calendari ha propiciat que el Port de Sóller hagi quedat enquadrat al grup A i debuti a la competició el dia 19 de desembre al Camp den Maiol enfront es Raiguer.

UD Sollerense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.