Crónica Cadete 2ª Reg: Son Cladera 1-10 Petra

Son Cladera At.: Vagner, Oliver, Aguilera, Nasse, Amengual, Espinosa, Cabeza, Garau, Suarez, Molto, Gómez

També jugaren: Fuentes, García

U.E.Petra: Salas, Estelrich, Jordá, Bauzà, Pomar, Pou, Muñoz, Sansó, Frau, Català, Gil

També jugaren: Font, Silmon, Durán, Alzamora, Más.

Àrbitre: Daneil Voltes Casado. Bona actuació en un partit sense complicacions.

Gols: Son Cladera: Molto. Petra: Sansó (2), Bauzà (2), Frau (2), Pou (2), Silmon i Català

Comentari

Partit jugat aquest diumenge matí al municipal de Son Cladera. Els primers vint minuts de partit el Son Cladera s’ha defensat bé davant un Petra que, com en ocasions anteriors, ha sortit un poc dormit i jugant a pilotades en lloc de desenvolupar el seu joc. El Son Cladera s’ha avançat amb un bon contraatac que ha sorprès a la defensa i porter visitants. Aquest acció ha despertat al Petra que ha reaccionat amb contundència i bon joc aconseguint 4 gols en 15 minuts, arribant al descans amb el 1-4.

La segona part, el Petra ha imposat la seva clara superioritat en totes les línies i el partit no ha tengut més història. Els visitants han aconseguit 6 gols com haguessin pogut ser més. El Son Cladera mai ha tirat la tovallola però no ha pogut ni física ni tècnicament davant d’un rival que avui s’ha mostrat molt superior.

Amb aquest resultat el Petra s’acosta a les posicions capdavanteres mentre que el Son Cladera At. haurà de lluitar per sortir del fons de la classificació.