Alineacions

Felanitx: Xim, Toñito, Amer, Tomeu Nadal, Carlos, Tomeu Vidal, Alcolea, Roca (Cañas 85), Julià (Cristopher 69), Toni Nadal (Cladera 88) i Ferragut.

Alaró: Vallespir, Enzo, Delicado (Isern 83), Cañellas, Gaspar Amengual, Antonio Amengual, Ortiz (Bragunde 80), Guasp (Coll 65), Perez, Muntaner, Pol.

Gol: Minut 37, Toni Nadal desde 40 metres.

Àrbitre: Jesus Fernandez Batista, Bona actuació. Ajudat per Andres Cadiz, Benito Cabeza, també tengueren una notable actuació.

Mostrar targetes grogues a Tomeu Nadal, Tomeu Vidal, Alcolea, Julià, i Toñito per part del Felanitx, i per part del Alaró a Pol. Expulsa per part del Alaró, al Seu entrenador, Rafel Roselló, al delegat Joan Batista, al jugador Enzo en el minut 75 i a Gaspar Amengual en el minut 87.

Comentari:

Partit de poder a poder el disputat avui a nes Torrentó. El Felanitx va sortir ferit, després de la inesperada derrotada dins Sa Lleona sa setmana pasada i sortir desde el principi a per els 3 punts. Durant els primers 20 minuts el Felanitx tocava i duia el domini total i absolut del partit, Toni Nadal dins l´àrea va porer fer l´1-0, però el xut surt sensiblement desviat a la dreta de Vallespir, Pedro Amer de falta directe ho va provar però el xut surt que per damunt l´escaire de la porteria de Vallespir, i una altre per Toni Nadal pero no aconsegueix controlar be la pilota ja dins l´àrea. El Alaró un equip molt ben plantat dins el camp, molt agresiu i molt dur defensivament, cercava contracops sense massa exit, només a pilota aturada creava perill mitjançant Enzo que rematar dos cops, un pic va intervenir molt bé Xim i l´altre sortir desviada. Fins que arribam a nel minut 38, passada en profundidad de Toni Nadal cap a Ferragut, talla el porter i la pilota cau a Toni Nadal a la zona del centre del camp, i sense dubtar pega xut que pasa damunt Vallespir, i acaba a la red de la porteria del Alaró. El Felanitx havia trobat el premi al seu domini. Amb aquest gol arribam al descans.

Gran primer temps del Felanitx que sen anar guanyant. El segon temps no varia massa la decoració del partit però sense massa ocasions, el Felanitx aconsegui el 2-0, però fou anulat per l´àrbitre del partit per posible fora de joc. Arribaven el minuts finals i Enzo perd el nervis i pega un cop a la cara de Carles i es expulsat. El Alaró a pilota aturada ho provava sense crear massa perill. Qualsevol falta, de qualsevol posició la pilota anava al cor de l´àrea del Felanitx, però la defensa local estigue molt encertada durant tot el partit. El Felanitx tenia les seves arribades, la més clara fou per banda de Julià pasada de la mort a Roca, i quant encarrilava per fer el 2-0 un defensa visitant la treu quan la graderia cantava el gol.

Quan faltaven 3 minuts el Alaró es queda amb 9, per expulsió de Gaspar Amengual per protestar, i això finiquitava el partit. Acaba el partit, victoria merescuda del Felanitx, 3 punts molt importants per l´equip local que s´allunya una mica de la zona perillosa, i s´acosta a la zona central de la taula clasificatoria, l´Alaró per la seva part continua a la zona noble de la clasificació.