Crónica Cadete 1ª Reg: Manacor 19-0 Son Ferrer

El Manacor golea al Son Ferrer
El Manacor golea al Son Ferrer

MANACOR: Ríos (Leon, 40′) , Estrany , Sastre (Escalas, 40′) , Darío , Galmés (Febrer, 40′) , Diego , Sansó (Cabrer, 40′) , Andreu , Abel (Ruiz, 48′) , Manu i Adrian.

SON FERRER: Roca , Morales , Bartola , Balde , Soldado , Virtudes , Sànchez (Dearing, 40′), Lopera , Endrino , Harrison i Gerónimo (Cuart, 26′).

ÀRBITRE : Juan Alzamora Muntaner. No va haver d’amonestar cap jugador.

GOLS: Adrian (4) , Abel (3) , Andreu (3) , Cabrer (3) , Manu (2) , Estrany , Escalas , Darío i Ruiz .

Comentari:

Poc hi ha a comentar d’aquest partit . El Son Ferrer va ser un equip??? que es presentà a Manacor sense porter i sense ganes de fer res. 19 gols va fer el Manacor jugant a mig gas, simplement passant-se la pilota i aprofitant les facilitats que li donava el rival.

La Federació Balear hauria de prendre nota de les golejades que es fan cada setmana a aquesta categoria. Això no es bò, ni pels guanyadors ni pels perdedors. És evident que Mallorca no dóna per 32 equips cadets de primera, justet justet per la meitat. Ja és hora que es decideixin a fer només un grup, on cada jornada tots els partits siguin interessants, competits i amb el resultat final incert. És només una opinió, però crec que mereix una reflexió què un partit d’aquesta categoria acabi 19 a 0.

MJB para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.