Crónica Cadete: Cide 1-0 Manacor

El Cide vence al Manacor Cadete

CIDE: Matias Esteban, Pons, Cirer, Riera (Rojas, 53′), Àlvaro (Ivan, 77′), Mesquida (Bergstrom, 59′), Fantelli, Duran, Navarro, Wiesner (Crespí, 64′) i Pacheco.

MANACOR: Leon, Estrany, Sastre, Escalas, Galmés (Navarro, 64′), Darío, Ruiz (Sansó, 40′), Diego (Andreu, 40′), Adrian (Febrer, 59′), Manu i Abel.

ÀRBITRE: Juan Antonio Coll Pérez. Amonestà Fantelli (50′), Pons (56′) i Navarro (80′).

GOL: 1-0, (63′) . Córner al segon pal on ÀLVARO, sense marca, remata de cap i aconsegueix el gol de la victòria.

Comentari:

Partit molt intens el jugat al camp del Cide, on l’equip local va aprofitar una jugada d’estratègia per endurse’n els 3 punts. Els dos equips van lluitar molt durant tot el partit, però va ser el Cide qui va aconseguir desenvolupar més el seu joc, mentres el Manacor no es va trobar còmode en cap moment.

Els dos equips varen disposar de vàries ocasions de gol a la 1a part, però els dos porters varen estar molt encertats i es va arribar al descans sense gols. A la segona part, dues clares ocasions de n’Andreu varen poder canviar el signe del partit, però va ser n’Àlvaro qui va encertar. A partir del gol el Manacor ho va intentar penjant pilotes a l’àrea sense èxit, tot i que en Matias va fer una gran aturada a un altre tir de n’Andreu.

A destacar el bon partit de’n Pacheco, que tot i sortir d’una lesió, va demostrar la seva qualitat.