Crónica Preferente: Felanitx 2-1 Penya Arrabal

El trío arbitral con los capitanes del partido

ALINEACIONS

FELANITX: XIM, CAÑAS, TOÑITO, CLADERA, TOMEU NADAL, ALCOLEA, TOMEU VIDAL, ROCA (TONI NADAL 67), FERRAGUT (RAFA 78), JULIÀ (AMER 89) I CRISTOPHER (CARLOS VILLAR 57).

PENYA ARRABAL: BORJA, VICH, NAVARRO, BESTARD, ORTEGA (RIPOLL 57), MOREY, RAMIREZ, TORRES (BERASTAIN 57), VILA (LADRON DE GUEVARA 78), HERRAIZ I ZUERZA (REAL 68).

Àrbitre: JOSE A. DIEGUEZ JULIA ajudat per TRUJILLO i DURBAY. Molt bona actuació, en un partit complicat. Va mostrar targetes grogues a Tomeu Vidal, Toñito. Cladera, Toni Nadal en dues ocasions i la cosenguent vermella , per part del Felanitx. Per Part de la Penya Arrabal va treure a Vich, Berastain, Real, Herraiz, Zurera, Torres, al encarregat de material Heredia Hernandez, al delegat, Juan Serentill, i va expulsar al entrenador de la Penya Arrabal D. Rubén Sarrión. Lamentable el comportament de la banqueta de la Penya Arrabal, que el seu entrenador va botar al camp una vegada expulsat.

GOLS: MIN 19 TOMEU VIDAL 1-0, MIN 20 ZUERZA 1-1, MIN 44 TOMEU VIDAL 2-1

COMENTARI:

Bona entrada a nes Torretó per veure a dos equips que donaren una molt bona imatge tots dos, Felanitx i Penya Arrabal.

El partit comença amb minuts de tanteig, Felanitx i Penya Arrabal amb poques arribades a les dues porteries. Arriba el minut 10 passada de Roca cap a Cristopher es planta davant del porter, però aquest atura lo que pareixia que seria l´1 – 0 a favor del Felanitx. La Penya Arrabal contestava i passada amb diagonal de Ramirez, que per cert es un extraordinari jugador al segon pal i Herraiz enviava defora. El partit es disputava molt en el centre del camp, fins que en el min 19, la pilota arriba a Julià a la banda esquerra, aquest sen va de dos defensors, l´envia al 2n pal i Tomeu Vidal envia al fons de la xarxa. Era el 1-0 el Felanitx s´avançava, però l´alegria duraria poc pel fins aleshores coer de Preferent, combinació entre Ramirez i Zurera, i aquest envia dins la porteria de Xim i estableix les taules. El Felanitx havia passat de l´alegria al pesimisme en pocs segons.

El partit continuava pel mateixos derroters, un partit de tu a tu, fins que arribam al 44 de la primera, Julià tornava desbordar, rep una falta a la frontal de l´Àrea i Tomeu Vidal s´encarregava de transformar amb el 2-1. Era un gol psicologic en un minut trascendental, perquè així arribariem al descans. Tomeu Vidal feia el seu 4rt gol de la temporada i es convertia en el màxim goletjador del Felanitx.

Començava la segona part, amb domini alternatiu, l´inici era per la Penya Arrabal sense tenir massa perill, després el Felanitx tornaria agafar el pes del partit

En el minut 57 debutaria el nou fitxatge del Felanitx, en Carlos Villar que fins aleshores es trobava sense equip i tendria una bona ocasió quan es plantava un poc escorat davant el porter i quan tenia la cama apunt x sentenciar el partit, un defensor li tallava i enviava a corner. Uns minuts més tards una pentinada de Carlos Villar deixava a Julia amb aventatge però el petit gran davanter felanitxer no aconsegueix resoldre.

La Penya Arrabal també tenia la seva resposta i un xut creuat de Ramirez, enviava Xim a corner. Ho seguia intentant la Penya Arrabal, però uns pics la defensa i altres un extraordinari Xim desbarataven les jugades del conjunt palmesà.

Arriba el minut 41 el Felanitx es queda amb 10 per l´expulsió de Toni Nadal, després de una doble amonestació, el Felanitx es quedava amb 10 i 4 minuts més 5 de descompte per davant.El Felanitx es va arreplegar dins el seu camp aguantant fins al minut 95 que l´Àrbitre del partit pitava el final de un vibrant encontre.

Esclatava Es Torrentó d´alegria, el Felanitx es feia amb els 3 punts, primera victoria i sortia del descens.

El Felanitx va a més, així com a demostrat avui horabaixa davant un dels més potents de la categoria.