Crónica Cadetes 2ªReg: Petra 3-0 Andratx

El Colegiado saliendo al campo con los equipos
El Colegiado saliendo al campo con los equipos
Primer partit i primera victòria de la U.E.Petra.

Alineacions:

U.E.Petra: Salas, Pomar, Pou, Bauzá, Jordà, Muñoz, Català, Gómez, Sansó, Frau, Font

També jugaren: Gil, Estelrich, Company, Alzamora, Más

Andratx: Trias, Pinto, Martin, Ribas, Smicht, Maciel, Florit, López, Abellám, Cuéllar, Horacio

També jugaren: Bonet, Garcia, González, Bautista

Gols: Frau (2), Sansó

Àrbitre: Rafael Rubert. En línies generals correcte en l’aplicació del reglament encara que ha entrat inexplicablement en discusions amb jugadors, tècnics i fins i tot amb el públic.

Targetes grogues: Muñoz (Petra), Ribas (Andratx)

Comentari:

Interessant i entretingut partit entre la U.E.Petra i Andratx després d’haver descansat els locals en la primera jornada. L’equip de Petra ha sortit molt centrat en el partit i millor que el seu rival tant en defensa com en atac. L’Andratx s’ha vist superat clarament en la primera part i ben aviat han arribat les primeres ocasions. Els tres gols s’han aconseguit en aquest primer període com a fruit del domini del equip local i en tres bones jugades de tot l’equip.

A l’inici de la segona part els jugadors locals han baixat un poc el ritme i això ha permès als visitants avançar línies però sense arribar a crear gaire perill. A mida que avançava el temps, l’equip de Petra ha tornat a agafar el control del partit i no ha donat cap opció als visitants. L’Andratx només ha aconseguit evitar més gols amb faltes i jugant al límit del reglament.

En resum, el Petra ha començat bé aquesta temporada amb un bon treball de tot l’equip i ben dirigits pel seu entrenador Joan Font. S’han vist possibilitats de veure bons partits aquest any a Na Capitana. L’Andratx segurament haurà de millorar alguns aspectes per tractar d’aconseguir algun resultat positiu en properes jornades.

JS para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.