Crónica Juv. Pref: Manacor B 0-2 Arenal

El colegiado con los capitanes del partido
El colegiado con los capitanes del partido

Manacor B: Obrador, Morey, Lozoya, Valle, Mayol, Alzamora, Ramis, Gutiérrez, Torreblanca, Carrascosa, Miki. També han jugat: Marí, Santandreu, Sansó, Joanto.

Arenal A: Rubio, Mihailon, Millan, Pericas, Raynonen, Muñoz, Real, Akichouh, Rodríguez, Navarro, De Marco. També han jugat: Drover, Terrasa, Correia, Girado.

Targetes: Miki i Juanto pel Manacor i De Marco, Pericas, Torres, Rodriguez i Mihailon per l’Arenal.

Àrbit: Roberto Bonnin. Correcta actuació.

Comentari:

Bon partit el disputat avui en Na Capellera amb un començament de partit molt igualat fins que al minut 12 el manacor s’ha fet un gol en propia porteria. A partir d’aqui el Manacor ha desaparegut del terreny de joc i l’Arenal ha realitzat un gran joc i fruit d’aquest joc als 20 minuts ha fet el 0-2 després d’una gran jugada personal. El Manacor estava molt nisrvios i insegur. Així s’ha arribat a la mitja part.

La segona part ha començat de forma molt diferent i el manacor ha desplegat un gran joc, amb combinacions ràpides, i dispossant d’un parell d’ocasions de joc. S’Arenal es defensava be i sortia de forma ràpida al contraatac. No hi ha hagut gols a aquesta segona part però s’ha vist un gran futbol de dos grans equips.

Enhorabona a l’Arenal que ha sabut aprofitar la seva major edat i corpulència, i al Manacor per la gran segona part que ha realitzat.

XLB para Fútbol Balear

Fotos S. Ginard


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.