Crónica 1ª Reg: Petra 0-2 S’arraco

El Petra pierde en casa frente al S'arraco
El Petra pierde en casa frente al S'arraco

U.E PETRA: Monroig, bonnin, victor, servera, amengual, toniet, guillem, joan pau, serralta, vanrell i ramiro(huertas).

S’ARRACÓ:Juan, martinez, Foreza, aguirre, Porcel, lopez, gonzalez, calderon(amengual), santos, camacho(castillo), bonet(bonet).

Arbitre: Senyor Gabriel Canaves, regular-bé. Va mostrar moltes targetes però la majoria correctes, aunque un poc riguros en les faltes. Va mostrar 11 targetes al s’arracó i 2 vermelles, i 2 grogues i una vermella al petra.

Gols: 1-0 minut 10: Santos, agafa l’esquena a la defensa i defineix de bolea espectacular.2-0 minut 95: contraatac del s’arracó que Bonet defineix amb clase.

Crònica:

Si, la historia es repeteix,té continuació, el nostre estimat Gaby( a n’es fons tothom l’estima), va tornar a fer monòleg d’expulsions i de targetes, aquesta vegada, va tocar al s’arracó, fins a 11 targetes grogües i tres de vermelles va treure l’arbitre, però cal dir que no va estar del tot malament, moltes foren justes d’altres deixe-mho amb dubtosses. l’equip visitant va quedar amb 9 i el local amb 10 (tots dos equips el mereixien) això si es va produir possiblement l’expulsió més tonta que record….

Si, torna el pasat, el pensament enrrere, la malaltia no se li sap diagnosticar al malalt, a lo millor es una d’aquestes rares del tercer o cuart món , mentres no se li trobi cura no se que farem, els seus sintomes són:guanyar fora, perdre a casa, més clar aigua. Faltaven els tinents coronels com són el kaiser i Santan aixi que el Petra era un exèrcit sense comandant, i anava més perdut que en pocholo dins un centre de desintoxicació. S’esperava el S’arracó amb curiositat, meam a veure que té i quines armes són les seves, haviat les cartes van estar destapades, juga igual que el petra (no sabria dir quin des dos el va fer pitjor), balón llarg al punta i ja ho vorem, això si ells disposaven de un punta que té calidad i tonteria a parts iguals, el gols del s’arracó foren de Santos amb un pepino de bolea impressionant just als 10 minuts i l’altre de Bonet en el 95 culminant una contra, del petra destacar la batalla de xerpo enmig güerrer faner i incansable, aixi con Toniet que mostra setmana rere setmana l’entrega i la calidad que té, tot lo altre es epr olvidar. Bé començarem per es principi…..

Amb això que es malalt encara no havia pres medicament per com a miním despertar un poc, i una pilota a l’esquena va arribar a peus del devanter Santos, qui de empalm i amb una potencia descomunal va fer inutil l’estirada de Monroig ja que la pilota va entrar com un coet teledirigit aprop de l’escaire, a partir d’aqui el malalt va entrar dins s’uvi i el s’arracó hagues pogut sentenciar però li va donar vida i alaer, va fallar un parell d’ocasions i la medicina va arribar el malalt, i va començar a reaccionar, però això si, sense crear practicament perill, ramiro estava molt perdut, i serralta i joan pau sense conexió, la corrent no les i arribava, i la primera part va acabar amb un 0-1.

A la segona part, el petra es va animar un poquet, però el qui va esser l’animador fou Gaby, primer va expulsar per 2 grogües a aguirre, i 10 minuts després i per pura tonteria de santos el va expulsar quan anava esser canviat ja que tenia 1 targeta groga i es va llevar la camiseta, i va pasar el que va pasar(la manera més tonta que he vist d’expulsar-se, després el petra va despertar( es que sino desperta en 2 més), li vàren donar vitamines i va començar a crear perill, però victor va veure la segona groga i també el petra es va quedar amb un menys, i en el darrer minut amb el petra només en dos defenses i a la cerca de un gol, un contraatac del s’arracó que va deixar a bonet tot sól davant Monroig va definir bé, i aqui es va acabar el partit.

El CRACK- Ningú, no va destacar ningú ni de un equip ni de un altre

EL DANDY- Ramiro, un remat seu de cap fou la millor oportunitat del petra.

El MILLOR- Guillem, es va barallar en tot l’equip contrari i va acabar agotat.

EL PARDILLO- Santos, va esser expulsat per treurer-se la camiseta quan anava esser canviat, l’expulsió més que marescuda, a més se li haurien d’ensenyar modals perqué es va encarar amb més d’una ocassió amb el public, i es va discutir amb tot kiski, que es dediqui a jugar que en sap i es deixi de comedi.

UE. Petra

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.