Crónica Preferente: Murense 1-1 Felanitx

Al Felanitx se le escapa la victoria en el último minuto
Al Felanitx se le escapa la victoria en Muro, en el último minuto

Alineacions

Murense: Tamarti, Toure, Plaza, Quesada, Mulet, Salas (Riutort 45), Pons, Moha, Notario, Capo i Torrandell (Moragues 34).

Felanitx: Xim, Cañas, Tomeu Nadal, Cladera, Toñito, Alcolea (Amer 85), Tomeu Vidal, Galmes, Roca, Julià i Cristopher (Reus 80).

Àrbitre: Javier Francisco Pino Salas, ajudat per J. Antonio Lobon Garcia i J. Manuel Muñoz Garcia. Malament, grogues, per Quesada, Moha, Capo i Notario per part del Murense, i Cristopher, Cañas, Alcolea, Tomeu Nadal, Galmes i Toñito per part del Felanitx.

Gols: Min 54 0-1 Tomeu Vidal, Min 89 1-1 Toure

Comentari:

Poc públic a Muro per presenciar aquest Murer – Felanitx, el Murer arriba amb 4 punts i el Felanitx encara te el casiller amb 0 punts.

Felanitx i Murer jugaren un partit amb molt poques ocasions i que al final va acabar amb unes justes taules. El primer temps, els primers 20 minuts foren de domini per part del Murer, amb una unica ocasio als 15 segons, perdue del Felanitx i Pons es planta davant Xim i l´envia a fora. A partir del minut 20 agafa el maneig del partit el Felanitx, també sense clares ocasions, unicament una falta penjada per part del Felanitx, i Toure amb l´intenció de despejar envia la pilota arran del pal de la porteria provocant, l´ensurt a la graderia de Muro. Descans 0-0.

El segon temps, comença amb domini altern, una clara ocasió per cada equip, Moha creua excesivament una pilota i surt per l´esquerra de Xim per part del Murer i una per part del Felanitx, quan Cristopher remata a porteria un rebuig a un corner, i un defensor del Murer la treu amb el cap, amb el porter batut. Fins que arriba el minut 54, pilota penjada a l´àrea del Murer, i Tomeu Vidal de cap, posa el 0-1 pel Felanitx.

Després del gol, el Murer va agafar el domini , però sense crear massa perill.

Pasaven els minuts però el Felantix anava agafant el control del partit, el rellotja pasava i el domini cada cop era més aclaparador per part del Felanitx, la pilota sempre vivia en camp del Murer, parexia tot vist per sentencia, pero arriba el fatidic minut 89 per part del Felanitx, banda a favor del Murer, la pilota cau a Toure a 3/4 de camp, pega a porteria, la pilota pega a l´esquena de Pedro Amer, i es cola a la porteria de Xim. El Murer havia posat les taules a nel Marcador.

Despres del 1-1, el Sr Pino Salas, va afegir 5 minuts, i el partit es va convertir amb una anada i venguda, ara ja poria pasar de tot, pero la gran ocasió la va tenir el Murer que va enviar una pilota al pal, haves pogut ser el 2-1, però aquest pic dins la desgracia de l´empat la fortuna sa va aliar amb el Felanitx.

En resum empat just a Muro, porques ocasions pels dos equips, amb un mal arbitratge, va mostrar moltes targetes en un partit molt net i fou excesivament cassolà.

CAM para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.