El At. Baleares ya tiene 1.100 abonados.

El At. Baleares cuenta con 1100 abonados
El At. Baleares cuenta con 1100 abonados

La junta directiva del CD Atlético Baleares vol manifestar la seva satisfacció en els resultats de la campanya de socis del club per la present temporada 2009/10.

Igualment, informa que va ser un encert total fixar el carnet d’abonat a 25 euros, iniciativa de la recent creada Area Social del club, perquè tothom pogués venir a l’Estadi Balear a veure els partits tant del primer equip com de tot el futbol base del club.

El club ha volgut enguany agrair amb aquests preus a l’afició que la temporada passada sofrí el descens a tercera divisió i que va estar sempre al costat de l’equip i del club.

També, el club degut a la crisi econòmica mundial que ens afecta, ha volgut primar l’esport per damunt de la recaudació econòmica i fixar aquest carnet per 25 euros. Això és senyal prou evident que la campanya de socis d’enguany el que vol es apropar a tota la societat illenca a l’estadi i que no deixin de venir a l’Estadi Balear per un problema de tipus econòmic.

A dia d’avui, el club informa que hi ha 1.100 socis entre abonats, socis bàsics, socis d’honor i protector. Igualment el club informa que ha fet arribar més de 300 carnets VIP als càrrecs polítics, a institucions, i a altres persones vinculades a l’Atlètic Balears o al mon del futbol.

Ja per acabar, volem insistir que l’Atlètic Balears ha estat l’únic club a Mallorca que ha apostat per tenir un carnet de 25 euros per poder presenciar pràcticament tota la lliga (excepte el dia del club).

CD At. Baleares

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.