Crónica alternativa del Consell 0-2 Petra

Trio arbitral junto a los capitanes del partido. Foto Carme Coll
Trio arbitral junto a los capitanes del partido. Foto Carme Coll

Alineacions:

C.D CONSELL: Ogando, Piza, Miro, Martínez, Pinto, Carpio (Romero), M. Blas (Oluwafemi) , Reynes (Silva), Adu, P. Blas y Melgarejo

U.E PETRA: Monroig, Lopez, Bonnin, Amengual, Servera, Jaume, Monroig, Santandreu, Serralta (Gelabert) , Amengual, Vanrell (Huertas)

Árbits: Luis Coll Pérez, Nemecio Mejía García, Miguel Benito Cabeza.En lineas generals bé, no va pitar un penalt a favor del Consell molt protestat però cerc que va encertar.

Tarjetas: grogües a M. Blas, Pinto, Martinez, P. Blas Adu per el Consell i a Servera, Santandreu (expulsió), Monroig y Huertas, per el Petra.

Gols: 0-1 Vanrell minut 55, després de un rebot dins l’àrea. 0-2 Juan Pau, després de una pasada al buit de toniet.

Comentari:

«El futbol es pa listos» deia una vegada derrere l’altre un bon entrenador que vaig tenir( Luis espinosa), i es ben veritat, es lo que li va faltar a Santan ja que guanyant 0-2 no es poden perdre es papers d’aquesta manera, per molt que un contrari et pegui una terrescada i una escupinada (ja li val a n’en Marcelo, sino sap jugar a futbol que es dediqui a sa petanca, no a escupir a sa gent, però es lo que s’inpotència dur a fer), per a mi es la jugada més important del partit ja que es perdrà a Santan almenys dues jornades.

Deixant d’apart això el partit es presentava interesant ja que el Consell havia guanyat fora casa, el petra anava un poc a l’espectativa perque poc coneixia del Consell, el partit va esser travat amb molt poc joc i moltes pilotes, el petra va saber materialitzar un pilota dins l’areà que va fussilar Vanrell amb la força de qui enpeny un avió i de Juan pau amb una assistència de calidad innata de Toniet, una vegada més un a destacar en el partit.

Desde aqui donar anims al Kaiser, que es va lesionar de certa gravetat a l’entrenament i de ben segur anyorarem els seus gols el mesos que no hi sigui, una llàstima però el futbol es aixi. Començarem per el principi…

La primera part va començar amb els dos equips a la retaguardia com qui espera que hi hagi algun moviemnt per moure fitxa, el primer «jaque» el va tenir Vanrell després de una assitència de Santan que el va deixar tot sòl davant el porter, sense cap nirvi ni un( s’ha de dir) va xutar amb tota la intenció del món però Oganzo va aturar. El Petra la primera part va disposar de més i millors oportunitats però no es va adelantar, mentrestant el Consell va disposar de una ocassió clara amb una pasada de la mort incluida però la van desaprofitar, això si el mitj del camp un camp de batalla, a veure qui pegava més, i més fort, la primera part va acabar amb empat quan el Petra almenys es mereixia un gol.

A la segona part el Petra va surtir enxufat, amb corrent de 220 v i va aprofitar la primera que va tenir a peus de vanrell que aquest pic si i en tota la força del món va fussilar a Ogando. Desde aquest moment el Petra es va anar retrassant com si els centrals fossin marionetes amb una corda i les estirassen la questió es que el Consell tampoc va fer molt de perill, destacar un xut que Monroig va rebutjar i el posible penalt uqe jo i no el dic per dir, no vaig veure que ho fas. a 10 minuts del final Toniet va agafar la pilota i amb la defensa adelantada va ficar una pasad per deixar a Juan Pau tot sòl qui amb una definició de Crack i de seguretat va posar el 0-2 al marcador. A continuació vendria la jugada esmentada a damunt Santan que va provocar l’expulsió del jugador i del delegat Tano, després de les seves protestes, ja es perque per regional no hi ha cameres perquè sino a n’en Marcelo ni hagüessin caigut un parell de partits, i el aprtit va acabar amb casi a continuació.

Bons 3 punts a fora casa importants, Diumenge la mar s’enbruta i vé el S’arracó que per ara va lider, ens falten peçes importants, però ja hem demostrat que en el futbol no tot son noms…..

El crack- Vanrell: seves foren les millors oportunitats i el primer gol,a ra mateix imprescindible alla davant.

El dandy- Juan Pau: definició inmillorable del seu gol.

El millor- Toniet– va dur locos a la defensa rival amb al seva movilitat

El dur- o millor dit el brut Marcelo, per escupir a un contrari, ja es sap que el futbol es un joc de contacte però que se escupi a ell si té escupiguera.

El pardillo- Santan, es perdrà més de un partit per la seva rabieta( tenia ravó) amb l’arbitre després de l’escupinada.

UD. PETRA

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.